Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy da się jak dotąd otworzyć 2 okna gry Last Chaos jednocześnie, może jakimś nowym multiclientem czy jakimś programem. Chodzi mi o LC Pl

Przetrenowanie nie istnieje

Opublikowano

Hmm kiedyś dawno dawno temu jak LC PL powstał to pamiętam że włączałem jeden client potem klikałem ALT + TAB i minimalizowałem tą grę i włączałem 2 raz clienta.Potem przełączałem między nimi również tym skrótem klawiszowym. Teraz nie wiem czy nadal tak jest bo już daaaaawno w to nie grałem ;)

Opublikowano

Nie wiem czy cie to zadowoli ale na odapl lc 2 kontach w windowsie, wiem że dynamika przełączanie nie będzie za dobra ale itemki przekazać się da (robiłem tak).

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

kiedyś się ściągało mulitclienta czy jakoś tak i można było normalnie otwierać, ale nie wiem czy teraz da radę.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...