Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TibiaBot NG - nowy plik rejestru

Snoop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyrzuciles z rejestru, a teraz musisz od nowa scrakowac! Pomysl, usunales rejestr i masz nowy trialowy to jak ma ci dzialac?!

Opublikowano

pomysl, nie jestem tak glupi zeby nie scrackowac po wyrzuceniu :O probowalem z 10 razy i to samo ciagle :F, moze mi ktos powiedziec gdzie ng zapisuje sie w rejestrze? moze nei wyrzucam tego co trzeba

Opublikowano

Gówno prawda chłopacy!! Mam tibie 8.40 i Tibia Bot NG 4.8.4. Odpalilem ten reg i mi działa na najnowszej wersji tibi i niegadacjcie bzdur!!

Opublikowano

zalll.. mi cie czlowieku prosze o bana dla tego osobnika gdyż zarejestrował się pewnie tylko d latego tu żeby ubliżać innym, pozatym można umieć grac ale nie mieć na gre czasu z różnych przyczyn.

Opublikowano
Czy pod Tibie 8.4 dziala bot 4.8.5. z tym rg??

Wersja TibiaBot NG 4.8.5 dziala na Tibii 8.4 na tym RG, ale na wersji bota 4.8.6 juz nie dziala

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć jak usunąć w pełni ten wpis w rejestrze ponieważ nie mogę teraz odpalic starszej wersji ng niz 8.5.6 ;/ i to tylk ow wersji trial ;/

Opublikowano

moglby ktos wrzucic rega na nowy server bo tam juz limity na polske :P

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

Wszystko działa ;)

Ale nurtuje mnie jedno pytanie jaką nazwę ma rejestr NG w Rejestrze ?? ( szukałem i nie mogłem znaleźć )

Z góry thx ;D

Opublikowano

jak zrobic zeby dzialalo na 8.4 obojetnie jaka wersja wazne tylko aby dzialalo

robilem tak jak tu ale nie wychodzi cos

pokazuje mi sie Injecting into game jak wpakowalem tego cracka:/

albo incorect tibia version

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, sciagnolem wczesniej 4.8.6 wesje ale doczytale msie ze na niej nie chodzi wiec sciagnolme 4.8.5 i na niej tez nie chodzi, moze przez to ze zostaly regi z 4.8.6 i nie moge wrzucic na 4.8.5. Prosze powiedzcie moze jak to usunac bo mnie juz szlak trafia, robilem to po kilka razy i nie dziala...

Thx z Gory

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie

ściągnąłem tibia bot ng 4.8.6 potem ten plik i przy włączaniu jest napisane że podałem zły kod i trzeba podać name i password

name jest takie wpisane : [email protected] ale hasła nie mam :P więc prosze o podanie tego hasła , z góry dzieki

Opublikowano

To masz to samo co ja mam tylko ja mam jeszcze że pod zła wersje niby i muszę podać passowrd... HELP

Opublikowano

@Up

A 4.8.7 to nie pod 8.41 tibie czy jak ? o.O

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...