Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pewnien problem,zainstalowałem najnowsze hamachi,uruchomiłem kompa ponownie(tak chciało hamachi po zainstalowaniu)

cały czas mi zamula komputer,przed zainstalowaniem hamachi tak nie było,żadnego syfu nie mam,w menedżeru zadań mam 0 % wykorzystania sieći lecz 100% cały czas wykorzystania CPU :/

wie ktoś czemu ?

przypominam ze nie mam trojanów,zawsze gdzie zainstaluje hamachi tak się dzieje :(

prosze o pomoc

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Może masz poprostu za słaby procesor dla nowego hamachi?

Podaj mi zużycie pamięci fizycznej w procesie hamachi,oraz podaj mi ile Hz ma twój procesor.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Tymczasowo żebyś nie miał takich lagów, to PPM na Pasek -> Menadżer Zadań -> Pokaż procesy wszystkich użytkowników -> Wyłącz procesy Hamachi.

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...