Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak sie robi celownik??

Devonisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym zrobic celownik(crosshair nie scope)tylko niewiem jak i w jakim programie. poprostu kolko z krzyzykiem w srodku moze ktos napisac jaki program i jak zrobic plx dam 5*

wyroznienie dla ciebie ;)

najlepsze hacki do warrocka jakie kiedykolwiek zrobili!!!! own3d.es hacki do wr specjalnie dla hackusow ;] Devonisher nie ponosi odpowiedzialnosci za ta strone.devonisher s.p z.o.O wszelkie prawa zastrzezone.

Opublikowano

W WR przez edycję plików nie da się zmienić crosshair'a.

@down

Ale wyłącz Caps'a, k? Znasz jakiś język programowania?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

NIECHCE PRZEZ EDYCJE PLIKOW TYLKO JAK TA KROPKA CO KIEDYS TU BYLA ZE WLACZASZ I MASZ NA PULPICIE

najlepsze hacki do warrocka jakie kiedykolwiek zrobili!!!! own3d.es hacki do wr specjalnie dla hackusow ;] Devonisher nie ponosi odpowiedzialnosci za ta strone.devonisher s.p z.o.O wszelkie prawa zastrzezone.

Opublikowano

yyy...nie xD wiesz co lepiej se tak jak zwykle namaluje markerem na monitorze i bedzie git(tylko sie ciezko zmazuje T_T)

Opublikowano

Celownik do warrocka tut v. 1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2

1. Bierzesz markera.

2. Rysujesz jedno kółko na matrycy monitora.

3. Robisz mniej więcej na środku kropkę.

4. Cieszysz się celownikiem.

By me. All rights reserved.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano
eee to ty chcesz tak jakby hacka zrobić taki programik że jak nie masz gry włączonej to będziesz miał tez kropke. tego to niewiem. A program to może być np. delphi

no o to mi chodzi

Opublikowano

to już nie do mnie :P celownikow nie robiłem tak tylko kropke na moniterze, bądź edytowałem pliki w warrocku

• Dodaj nową pozycję...