Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock [OFF]

devil_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiecie kiedy bedzie dzialal warrock ?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

za jakieś 3 - 4 godziny...

[12-22-2008] Emergency Maintenance

Servers are undergoing emergency maintenance. The servers will be brought online as soon as humanly possible. We apologize for any inconvenience.

Serwery awaryjne podlegają konserwacji. Serwery zostaną wprowadzone w trybie online tak szybko, jak to możliwe.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

btw. żadnego eventa nie będzie.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

kurwa chciałem se popykać w WR a tu dupa server nie działa

mam nadzieje że dziś jeszcze będzie działać

Opublikowano
WOJTASEK TO SZMATA

Teraz tak spamować będziesz???

Weź przestań noobie..

Żal mi Ciebie..

Opublikowano
WOJTASEK TO SZMATA

a ty jesteś kotem.................

TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,TWOJA STARA SKRĘCA MALUCHA ŚRUBOKRĘTEM,

Opublikowano

Ludziska a ja mam problema ;p A mianowicie, gdy chcem sobie zagrać, to ciągle mi coś wyskakuje, a po chwili:

Ch*j mnie strzeli.... Nie mogę screena wrzucić ;d Ale przepiszę co pisze:

Stick Arena is having difficulty communicating with the server. ( Abone 275ms Ping Time ). We recommend closing all other browser windows, halting downloads, and exting any file sharing and/or P2P applications you may be running.

You will now be returned to the Main Menu

Uffff.... Ale nie tłumaczcie mi tego tylko powiedzcie co mam zrobić

Opublikowano
Ludziska a ja mam problema ;p A mianowicie, gdy chcem sobie zagrać, to ciągle mi coś wyskakuje, a po chwili:

co ci wyskakuje?????????

Opublikowano

kurde nadal WR nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mi sie już tak nudzi.

Opublikowano

Ch*j mnie strzeli.... Nie mogę screena wrzucić ;d Ale przepiszę co pisze:

Stick Arena is having difficulty communicating with the server. ( Abone 275ms Ping Time ). We recommend closing all other browser windows, halting downloads, and exting any file sharing and/or P2P applications you may be running.

You will now be returned to the Main Menu

Uffff.... Ale nie tłumaczcie mi tego tylko powiedzcie co mam zrobić

To chyba znaczy ze masz za wysoki ping(powyzej 275)i musisz powylaczac sciagania gg itp moze pomoze,

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...