Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Osób Już Dostało Bana Za Em2 Lub Dmg ?

pemos22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie kto otrzymał bana na bocenie na em2, fishbota,dmg, itp..

Dodawajcie także lvl na którym was zbanowali oraz czy wszystkie konta na tym samym email i na ile dni. Chce sprawdzić jakie jest prawdopodobieństwo że mogą za to zbanować.

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

ja dostalem na 59 bana z em2 xDD

95 % Użytkownik tego forum nie potrafi grać bez cheatów jeżeli należysz do tych 5% którzy potrafią grać tak samo dobrze jak na cheatach to wklej to na swoją sygnaturkę

Opublikowano

ja dostalem 1 bana a expilem 11 postaciami xD

xDDD TO koksik z CB!!! :D

Emm ja jade na dmg ninją w v2 70 od 3 tygodni i wooogule nie dostałem Bana... No jedynie że za wulgaryzmy .. NO ale to już inna sprawa :P

;p

Opublikowano

nom :D

wexpine postacie :

-woj body 65 ( wlasnie zbanowany )

-sura 69

-ninja 71

-wojownik mental 57 lv

-wojownik body 55 lv

-3 botow po 35 lv

- Sura BM 39 lv

- Wojownik Mental 66 lv

- Szaman Smok 51 lv

Opublikowano

Ninja 47 full zajebi.. eq . ban :) ale to kolega sie bawil w m1 na DMG wiec wiadomo ;)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Woj Mental 51lv S1 (BAN) Powód: fishbota

Sura WP 48lv S1 (BAN) Powód: fishbota

Sura BM 45lv S14 (BAN) Powód: fishbota

Woj Mental 56lv S23 (BAN) Powód: Oprogramowanie które automatycznie poprawia status gracza zdobywa dos. ( EM2)

Sura WP 66lv S23 (BAN) Powód: Oprogramowanie które automatycznie poprawia status gracza i zdobywa dos. ( EM2)

Saman Lek 60lv s23 Dostałem Bana 4 dni temu (dokładnie nie wiem za co) ale wczoraj napisałem odwołanie i gram dalej ;;ppp ( ale fart )

Opublikowano

Wczoraj siedziałem przed kompem, EM2 sobie chodził na ezo, akurat zaglądam co tam u niego a patrze a tu na mapce em2 zielona kropka koło mnie, a w metku nic nie widać.

Mówię albo ktoś na ghoście łazi albo GM, napisałem buźkę, a on po chwili odpisał "z czego się śmiejesz" ja mu na to że z dropu , a on że jeszcze na pewno kiedyś się spotkamy, więc można powiedzieć jednym słowem fuks :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Woj 11 lvl ( dropek ) za em 2 poszło na wszystkie konta na e - mailu i zostały zbanowane :

buffek 35

ninja 65 (pro eq )

szaman 38

parenaście dropków 20-35 lvl

Na ile dni ? PERM

FB

szaman - 34 lvl PERM

Za DMG jeszcze nie dostałem ale dla mnie to głupota dostać bana za dmg + em2 ( jeżeli siedzisz przy kompie )

Opublikowano

Ja za fishbota kiedyś na 31 lvlu, daggerka (to była moja główna postać, próbowałam zarobić ^^). Akurat byłam wtedy na kompie, ale przeglądałam MPC i nie zauważyłam, że ktoś do mnie pisze na metku xD Patrzę za chwilkę, a tam Pani GM, już nie pamiętam jaki miała nick. Pytała się mnie w kogo się najpierw zamieniła, czego nie widziałam, zdążyłam tylko zobaczyć końcową postać, czyli 9 ogonów, a później się przemieniła w normalną postać. No i nie wiedziałam ^^ Tam trochę popisałyśmy i mnie dożywotnio zbanowała.

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

Opublikowano

na 20 lat to już po koncie raczej nie zagrasz na nim już chyba że będziesz cisną w metka do 40-stki...

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

ja od 1 - 81 lvla i nic nie dostalem ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Wiesz ten temat jest bez sensu xD Każdy może sobie wymyślić lvl :D

Ja np:

-99lvl Ban perm

-91 Ban perm

-2lvl ban perm

-99lvl ban perm

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

ja gralam na em2 i 1hitkiler by me na pl

oto postacie na kturych byl bot z hackiem

sura 67lvlv

woj 55lv

ninia 68lv

ninia 43lv

wojo 32lv

szaman 76(zbanowany)

ninia 44lv (zbanowana)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...