Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka Posta??

• Body
      4
    • Dagger
      1
    • Healer
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedałem całe EQ i dawną postać, teraz mam prawie 2kkk i chcę rozpocząć grę od nowa nową postacią B) Ale zastanawiam się nad Bodym, a Daggerem :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Zagraj surą wp. Tanie ku,eq tak samo tanie. Dobra broń(fms sr 40+ lub zatruciak 30+ :D ), skillle i dużo inta= masakra w v2 czy grocie(oczywiście jeżeli wbijesz taki lvl ^^) Za 2kkk to zrobisz taką surę, że głowa mała o.O

Opublikowano

Zrób pro szamana healera do pvp. Z taką ilościa kasy kupisz sobie zajebiste eq do expa i do pvp. Fajnie sie potem woje tłumaczą po przegranym solo ( laga mialem, nie mam tarczy/hełmu, mam slabe eq) :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No albo ten szaman do PVP :) Ale nie wiem bo nigdy nie grałem szamanem jaka główną postacią :P

Sura też odpada, bo nie lubie nią grać.. ani WP ani BM...

Tylko ten Body lub Dagger i nie wiem co wybrać <_<

I nie pisać, że ta postać czy ta będzie lepsza z hackami, bo ja chcę grać "legalnie"

Edit:

Do ankiety dopisałem jeszcze healera...

Ale ja chce być dobry w expie i pvp...

Healer do expa raczej sie nie nada...

Dagger i Body to nie wiem, bo oni w tym sa raczej równi

@EDIT2

OK powiedzmy, że będe grał Daggerem z DMG i wbije szybko lvl.. to jakie są szanse że dostane bana? (( Ten Sweetasek (czy jakoś tak) TOP1 z ostatniego serwa dostał bana za dmg więc trochę sie boje ))

Gram na S8 :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

szanse sa nikłe ze dostaniesz bana za dmg hacka bo GM sprawdza tylko topke a watpie zebyc dostał sie do topki na onyksie:huh:

Na dmg hacku tylko exp nic wiecej w M1 wchodz na zwykłym bo na pewno beda chcieli z toba pvp

do6qfp.jpg

Opublikowano

Mi tam sie dagger znudzil na 77 lv , zaczalem body grac mam 35 lv 2 skile na M ( wbijam na G ) mam juz skille po m7 i z buffem ladnie cisnie metki, pvp to samo ;]

wydalem na niego 750kk ;]

Opublikowano

Na forum masz pelno tutoriali odnosnie zalet i negatywow kazdej z postaci. Wystarczy poszukac. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...