Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sm Telefon Stacjonarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrob tak

1 jezeli jestes pelnoletni (dzieciak nie powie ze jest monterem-.-) to wydrukuj sobie jakas tam plakietke na ktorej bedzie jakies falszywe imie i nazwisko i tam ze jestes monterem tpsa i ze przeprowadzasz testy lacza!

2 wczesniej przygotuj sobie dluuuuga rozpiske z kodami na sm z tel stacjonarneego.

3 chodz po blokach i wbijaj ludsiom na chate mow ze ty z tpsa i ze jezeli ci pozwolo wykonasz poalczenie zeby sprawdzic opoznienia na liniii. dodatkowo mozesz dodrukowac sobie jakies badziewne ankiety nt obslugi tpsa. i tak 5-10 mieszkan i masz sm na dobre eq. moj rekord to 76 mieszkan po czym mila staruszka zadzwonija po straz miejska. Ale sm mialem xDD

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

zrob tak

1 jezeli jestes pelnoletni (dzieciak nie powie ze jest monterem-.-) to wydrukuj sobie jakas tam plakietke na ktorej bedzie jakies falszywe imie i nazwisko i tam ze jestes monterem tpsa i ze przeprowadzasz testy lacza!

2 wczesniej przygotuj sobie dluuuuga rozpiske z kodami na sm z tel stacjonarneego.

3 chodz po blokach i wbijaj ludsiom na chate mow ze ty z tpsa i ze jezeli ci pozwolo wykonasz poalczenie zeby sprawdzic opoznienia na liniii. dodatkowo mozesz dodrukowac sobie jakies badziewne ankiety nt obslugi tpsa. i tak 5-10 mieszkan i masz sm na dobre eq. moj rekord to 76 mieszkan po czym mila staruszka zadzwonija po straz miejska. Ale sm mialem xDD

A w tej bajce były smoki ? PO 1 nie każdy ma telefon w TP z kąd wiedziales gdzie isć ? Po 2 jak mają coś sprawdzać / przedłuzac umowe itakie tam pierdoły zawsze zdwonia i uprzedziają przed przybyciem...Nie wiem jak mozna taie bajki sadzić.... Ja sądzę ze nie odwiedziłes zadnego domu...Jednak gdybyś sie miał spierać ze tak było... To zamontuj sbie jakąś ukrytą kamerkę i djak znać jak nagrasz jakiś wjazd na hate by zatelefonowac ;( Na dzień dzisiejszy myśle ze to FAKE !!!

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

zrob tak

hahaha , a potem Ciebie mama obudzila ? o.O

zalosny jestes.

Opublikowano

na serio:PP mieszkam w zyrardowie. prawie kazdy w bloku ma tpse a jak nawet nie mial to monterzy tpsa i tak i tak sprawdzaja linie -,- bo to linia tpsa n iezaleznie od operatora po 3 do mnie nigdy nie dzwonili

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...