Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż kolejny moim problemem jest to, iż gdy włanczam gre przez EM2 (Patch 4.5, żeby działał Multihack Ita) mogę tylko grać na CH3... Wchodząc na CH1, 2, 3 gra ładuje się do połowy i wyłancza mi sie metin. Jest to naprawde dla mnie wielki problem, ponieważ jak siedze na metinach to zmieniam ciągle kanały aby je znaleźć, tutaj nie mm takiej opcji. Zaradzi ktoś? + polecą!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i tak się ciesz że ci chociaż działa em2 ...

mi np wogule nie działa na każdym kanale ładuje sie gra i w połowie offf metek ...

próbowałem all reinstal tryb avaryjny,zapory a niedługo ma być płatny em2 to sobie nie poboce :]

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

hmm jeśli się nie mylę w najnowszej wersji od Andrzeja jest szybkość chodzenia a co do mh to nie wiem czy znajdziesz HS blokuje a jeśli coś znajdziesz to na 100% będzie cie wywalało

Opublikowano

zróbcie wszystko dokładne bo mi działa normalnie każde ch, każdy serwer, widać eq itd

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

hmm jeśli się nie mylę w najnowszej wersji od Andrzeja jest szybkość chodzenia a co do mh to nie wiem czy znajdziesz HS blokuje a jeśli coś znajdziesz to na 100% będzie cie wywalało

Tak ale nie ma 1 hit attack i speed atak a mimo to, EM2 ma być płatny to chociaż na MH ITA będę śmigal ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Odinstaluj wszelkie możliwe patche i metiny

2.Zainstaluj ponownie

3.Storrentuj

4.Zainstaluj patcha by Andrzej

5.Stwórz osobne konto w easymetin2

6.Wskaż plik metin2client.bin

7.Uruchom grę

8.Zaloguj się

9.Graj

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeżeli dalej nie działa nie graj na czitach!!

Opublikowano

Jak chcesz Multihacka, to poszukaj D3D z Bypass'em.

On nie ingeruje w proces memory w cliencie, tylko zmienia wartość tak po prostu postaci. xD

Co do wywalania, to najnowszy patch pobierz.

Opublikowano

1.Odinstaluj wszelkie możliwe patche i metiny

2.Zainstaluj ponownie

3.Storrentuj

4.Zainstaluj patcha by Andrzej

5.Stwórz osobne konto w easymetin2

6.Wskaż plik metin2client.bin

7.Uruchom grę

8.Zaloguj się

9.Graj

Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj, ok :) ?

Spróbuje z tym Bypassem...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...