Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://phbot.dbv.pl - Pierwsza Polska strona o PHbocie (jedynym działającym bocie z funkcją clientless)

Na naszej stronie znajdziesz: Informacje, poradniki, uzyskasz informacje na swoje pytanie i dostęp do zawsze najnowszego relase bota w tym wypadku: v10.1.5 działającą z clientem sro_client 1.268. Wejdz! Zobacz! Zarejestruj Się! Włóż swoje "pięć groszy" w rozwój portalu!

http://phbot.dbv.pl

http://phbot.dbv.pl

Opublikowano

Wgrałeś na serwer tylko theme pobrany z jakiejś badziewnej strony. Albo jest to jeden z standardowych szablonów. xD I zmieniłeś banner. xD Co to ma być? xD

Mamy już wszystko na forum. Nie wiem po co zakładałeś taką stronę. :)

Szczerze, ale to już lepiej byś zrobił pisząc tutoriale na forum...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

nie chodzi o wyglad strony tylko o to co sie na niej znajduje. jest to strona TYLKO o phbocie, znajdziesz na niej zawsze aktualny relase, nie musisz miec konta na projecthax, np. zeby dać koledze zeby pograł na twoim koncie (co jest mozliwe bo mozna grac na 3 kompach) wiec moze sciagnac sobie bota z naszej strony, czy ta strona jest potrzebna czy nie nie mnie to decydowac ale juz pare pochwał dostalismy wiec trwamy w tym nadal

Opublikowano

Ale strona nic nie ma. Za co pochwały? Za chęci? :)

Wiesz, może jednak trochę przesadziłem z tym co napisałem w pierwszym poście.

Ale pomyśl przez chwilę. Strona "only for phbot" nie wypali. :)

Będzie mało wizyt i strata czasu dla Ciebie.

Napisz jakieś arty i zrób ładniejszy styl strony.

Bądź co bądź dobrze mówisz, liczy się treść, ale wygląd też jest potrzebny, bo strona może się znudzić.

Co by Ci jeszcze napisać? Zrób to co masz zrobić i Ci powiem czy serio twoja strona coś wniesie dla graczy.

Uważaj na treść. Jeżeli ją przekopiujesz z innych stron, to ludzie się od razu zniechęcą...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

na pomysl zrobienia tej strony wpadlem 2 dni tmeu ;p przez ten czas zrobilem to co widzisz + znalazlem grafika do pomocy ktory obiecal zrobic strone layout + kod specjalnie pod moja strone tak wiec czekamy, narazie musimy sie zadowolic tym co mamy to jest 1 dzien strony daj mi troche czasu a zobaczysz :P a phbot stanie sie niedlugo popularniejszy od sbota ;p a

WSZYSTKIE INFORMACJE ODNOŚNIE BOTA ZNAJDUJA SIE NA FORUM!

Opublikowano

Mhm... Powodzenia, tylko że wszystko co na Twojej stronie jest tutaj, na MPC nic więcej ta "cała strona o phbocie" to nic innego jak część naszego forum o silku... niech każdy zdecyduje co lepsze O_o

Co do współdzielenia konta to pozdrowienia dla wszystkich chcących stracić konto :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Strona na darmowym hostingu wtf ?xD Layout ... bez komentarza, udostępnianie bota na innych forach grozi banem :) na ph.com :D. A i ostatnio jakiś poleczek dostał hacka i mówił, że to WeeMan go okradł typ pewnie pobrał bota z czegoś takiego jak twoja strona xD. Totalne dno i bezsens .... po co coś robić co już jest?

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Kolega chce być popularny i prawdopodobnie zarabiając na reklamie, lecz z tego syfu i tak nic nie będzie i padnie w przeciągu następnego tygodnia, o ile jeszcze w ogóle istnieje.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie to nie ma przyszłości... Jak ktoś chce phBot'a to ma od tego MPC Forum lub pH.com. Więcej nie trzeba :)

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!