Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wysztskich .

Przeczytalem wiele tematow , ale w zadnym nie znalazlem błedu jaki wystepuje u mnie . wchodze na server (normalni luz przez loadera) wybieram postac i gra normalnie sie odpala . Gram czasami 2 min lub 1godzine , ale zawsze powtarza sie ten sam problem.Mianowicie robi mi sie czarny ekran jakbym wylaczyl monitor . dzieje sie to w roznych momentach gry , jak stoje w miescie czy tez expie . nie pomaga nic alt+f4 , alt+ctrl+del. komputer nie reaguje i jestem zmuszony zrobic reset i tak za kazdym razem . nie uzywam zadnego bota , a wiekszosc tutejszych tematow jest zwiazane z botami. moj przydalem jest inny wiec prosze o pomoc.

Z Gory dziekuje

Opublikowano

Wyłącz auto_login po włączeniu gry. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ale opisz dokładnie co robisz po kolei. :)

P.S. I sorry nie mogę na gg Ci pomóc.

85.jpg

Opublikowano

tak jak wczesniej pisalem . uzywam loadera ale nie zawsze jest to konieczne gdyz jest miejsce na serwerze jednak nie ma to znaczenie bo w pewnym momencie gry robi mi sie czarny ekran jakbym wylaczyl monitor. czasem pogram pare minut lub godzine ale po wygasnieciu ekranu nie moge nic zrobic i jestem zmuszony zresetowac kompa . nie wiem co jeszcze moge napisac bardziej szczegolowo juz sie nie da ...

Opublikowano

nie wciskaj alt+enter. Zawsze możesz po omacku zamykać silka, wciszkasz trzech króli (alt+ctrl+del) na klawiaturze wpisujesz sro klikasz del i enter, mi to pomagalo

sygnae.jpg

Opublikowano

tyle ze komp nie reaguje na nic:) pozatym chcialbym usunac ten problem. robilem reintal i dalej to samo. qmpel sciagal z tej samej stronki co ja wiec client jest ok

Opublikowano

to nie musi byc probem kompa , silka ... moga ci sie przepala swietlowki w monitorze (podswietlenie) (cena zalezna od monitorow , okolo 100zl :P), jak nastepnym razem ci zgasnie wes lampke do monitora przyoz i zbaz czy cos widac itp ,czy kursor myszy jezdzi czy cos robi . mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Ale używasz auto_loginu? Tego co klika sam enter? Jeśli tak. To po wbiciu na serwer po prostu go wyłączaj.

Monitor się wyłącza, bo klikasz " Alt " na klawiaturze.

85.jpg