Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack+Chams

maestro_93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no Wielkie THX przez ciebie muszę od nowa CF pobierać bo z hackeim to 4-5 min działa jak go tera skasowałem to nawet CF mi nie działa bo Xtrap wykrywa wira i nie wiem co zrobic

@EDIT

sry nie doczytałem że nie działa na XP Home ale powiedz jak go skasować tak aby CF działał

Opublikowano

pisalem ze hack nie jest dla wszystkich zeby go usunac trzeba na nowo zainstalowac cf widze ze macie problemy z tym hackiem no nic przykro mi ze wam nie dziala moze postaram sie cos zrobic i wstawie jakis update. Prosze Moda o Zamkniecie Tematu

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

no ta spoko xD muszę tera czekać godzinę aż się pobierze . 1 GODZINĘ MOJEGO CENNEGO ŻYCIA!

PS. Poszukaj na Windows XP Home coś tam xD ale i tak masz +

Opublikowano

Koles dal wam mojego hacka !!! Kupił go ode mnie za 2.44 spakował w archiwum bez hasla i teraz rozdaje!!! Filmik ja zrobiłem!!! Jest to moj film!!! i tam jest opis ile kosztuje hack itd!!! daje do niego pomoc itd. Wcześniej pomogałem maestro_93 bo mu nie działał hack i jak zaczoł działać to on daje moje rady!!! To jest wszystko Plagiat!!!LINK do mojego filmiku który jest na tym temacie już ale czytać podpis pod nim !!! :angry: Koleś dostal już reporta i będzie ukarany!!

Opublikowano

No sorry <_< koles chcial dobrze dla innych a ty bys kase tylko od innych ciagnol !!!!!!!!!!!! Myślałam że mpcforum nie jest strona na której robi sie jakies interesy !!! A wogóle chlopak go kupil i może robic sobie co chce a nie ty teraz jeszcze bedziesz sie wkurwiał o to. Heloł o co chodzi wogóle <_< <_< <_< :angry: !!!!!!!!!!!!....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A tak wogóle leci plusik :rolleyes: tylko mam małe pytanko co do haczka włanczam gierke wszystko ladnie mi sie wlancza menu haka pokazuje sie tylko jak przychodzi do zalogowania to wyskakuje mi : you cannot access the test server <_< <_< <_< <_< może ktos ma podobny problem ??? POMOCY !!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no widzicie zawsze znajdzie sie ktos co cos wykombinuje ale kopiowanie z ruskiego cf hgwc nie probowalem...czyli podmiana folderu hgwc z normala na ruski pomaga??

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

maestro_93 mam problem przez tego haka skasowalam go i teraz nie moge wejsc do gry jak chce sie zalogowac to mnie wywala ma 2 konto i na tamto wchodze !!!!!!!!! Moze ktos ma taki problem ????????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie działa próbowałem 3 razy i nic Wszystko łądnie pięknie do momentu gdy włączam grę w oknie gry nie mam opcji które są na filmiku

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

dokladnie tez mam taki problem na drugim kompie i moj kuzyn tez ma takie cos wiecie jak to zrobic ??(Vista) na Xp wszystko SI nawet nie musze jako admin odpalac tzn tylko raz wystarczy ;)

Opublikowano

MI tez nie działa :P zrobiłem to co trzeba i przy oknie loginu (tam gdzie się wpisuje pasy ) jest lag nie ląduje się ? możne wie ktoś czy to wina kompa chacka cf czy czego ? <win7>

Ps. Bo z tego co widać spoko chack plz o fast odp .

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...