Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całowanie W Szkole.

Celdric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 gimnazjum i zadajesz takie pytania? Rowniez potwierdzam ze mozesz sobie nawet dymac na dworze jesli sie nie boisz.

Nie nie może uprawiać seksu w miejscu publicznym.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

czego nie ma w statucie szkoły, to możecie to robić, jeśli nie łamie to prawa (np. sex w wieku 13 lat odpada) w Gimnazjum był zakaz "zbytniego przytulania się" o.0 nie wiem o co biegało ale każdy się zachowywał normalnie. ;)jak jakiś Troll się gapi to ciul z nim, może jakiś niewyżyty jest, nikt go nie kocha, albo coś. Nie patrz na innych, co robią a czego nie, rób to co uważasz za słuszne ;)

Opublikowano

Nie ma to jednak jak nasze MPC ^^

Dzięki za wypowiedzi ;)

Będę ich zlewał a jak będzie trzeba to powiem zeby sie pieprzyl ...

a PS. Ten oto nauczyciel w tamtym roku pobil w klasie 2 uczniów...

widzieli to tylko ja kolega i tamci pobici ale jakoś można to teraz udowodnić i udupić sk%rwi^la ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jakos nie mam z tym problemow tak samo moj kolega jak sie caluje z kolezanka?:P

Najlepiej to robic po kryjomu ale moga ci nagwizdac w sumie:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie ma to jednak jak nasze MPC ^^

Dzięki za wypowiedzi ;)

Będę ich zlewał a jak będzie trzeba to powiem zeby sie pieprzyl ...

Tak, tak. Jeszcze mu jebnij dla pewności.

widzieli to tylko ja kolega i tamci pobici ale jakoś można to teraz udowodnić i udupić sk%rwi^la ?

Jak chcesz to udowodnić?

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

ja na Twoim miejscu zaczal go szantazowac ;) Mowisz, ze ma Ci oceny wyzsze dac a jak nie to leci z pracy za pobicie ;)

Opublikowano

Co wy tam up wygadujecie O_o takie zachowanie jest karalne więc razem ze skurwielem oni by mieli rozprawę ... Lepiej się dogadać i załatwić, że np dostaniecie 5-tki (tylko nie wal daj 5 albo wypier* do dyra) to jakoś się rozejdzie po kościach :D Nie idźcie lepiej z tym do dyra bo gościu będzie miał zawiasy albo po prostu do pierdla pójdzie więc chyba za to woli dać te 5 czy 6 wam :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Co wygadujesz :D!

Mialem 12 lat to sie całowałem i to na przerwach przy nauczycielach.

Teraz to ciul im w łeb :D

Jak sie na ciebie drą to sie zapytaj - A w regulaminie to pisze?

I juz ją/jego zgasisz ;P

a wykurwiaj.

Opublikowano

Pierdolcie szkołe, Zostańcie ninja !

Nie lepiej na odwrót ??? :)

Masz prawo całować sięw szkole ale po prostu nauczyciele są starzy i zagrzybiali aa i nigdy nie mieli partnera/partnerki... więc CAŁUJ SIĘ W SZKOLE !

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Co do tego pobicia.

Kiedy to sie stalo, bo jak rok temu, miesiac temu to w szystkie slady pobicia moga zejsc i nic dyrektorowi/policji nie udowodnisz. Trzeba bylo isc odrazu z tym do dyrektora i mu powiedziec o tm dyskretnie lub wytoczyc sprawe w sadzie. Dostalby za to kare :)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jak chcesz to się całuj ;)

Choć ja tego nie popieram.

Chciał byś patrzeć jak ktoś się "liże" przy tobie albo łapie za tyłek?

Dla mnie to nie zbyt miło jak se tak mlaskają...

To moje zdanie ; )

sygnaa.jpg

Opublikowano

Co do tego pobicia, to na pewno sobie zasłużyli na to, na pewno bez winy nie są, a każdemu nerwy mogą puścić. Niestety, ale ta cała dzieciarnia z gimnazjum nie ma żadnego szacunku do nauczycieli, a jak im się coś zrobi to płaczą, ja się dziwię nauczycielom, że wytrzymują z takimi bachorami w szkole. Nauczyciel to jeden z najgorszych zawodów.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To dobre pytanie..U nas w szkole nawet nie można się obejmować :angry:. Bo od razu jakiś nauczyciel podejdzie i zacznie ich rozdzielać. o.O

A o całowaniu to już nie mówie :D

U mnie tak było w Gimnazjum

Wystarczy że się przytuliłeś a jak już w ogóle objąłeś to od razu mordę darli

W szkole średniej jakoś tak nie ma .

Większy looz ;P

Przez 2 lata nigdy nie widziałem nauczyciela na dyżurce :P

9368_gold.png

Opublikowano

Do fajnych szkol uczeszcacie widze, jak ja do szkoly chodzilem to nikt nigdy nie mial pretensji o nic

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jak chcesz to się całuj ;)

Choć ja tego nie popieram.

Chciał byś patrzeć jak ktoś się "liże" przy tobie albo łapie za tyłek?

Dla mnie to nie zbyt miło jak se tak mlaskają...

To moje zdanie ; )

Przeciez po to dzieciaki sie caluja, na pokaz

bialachmurka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...