Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Administrator! - Mounthains

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no no gratulacje, od teraz mpc będzie pod niezłą kontrolą ;d

@edit i dostałem jedynego warna od mou, który trzyma się od 2 kwietnia 2010 do dziś xD

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Ja tam tylko czekam aż Arek wystąpi w Tańcu z Gwiazdami :P

No No ładne ładnie Arek :D A pamiętam jeszcze jak byleś takim spamerem na tym forum :D I Owned był moderatorem Metin2 ^^

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

współczuję całej ekipie. w opisie pójdzie świeczka. jakoś dacie radę z nim w ekipie, może nie będzie po was jeździć i wrzucać wam.

i poproszę 100% za napisanie posta i wszystkich tutoriali, bo tak jest najlepiej, zamiast poprawić kogoś wjebać od razu 10%...

57199140501148694665.png

Opublikowano

Jachu ma kompleksy , że mu zdjęli kiedyś rangę ;f Jak to mówią ? Odważni w mordzie przez internet , a w rl wystraszeni :) Jeszcze raz gz ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Gratuluje Mounthains, a wszystkim Twoim hejcicielom sugeruję by poszli po rozum do głowy. Wy sobie nie zdajecie nawet sprawy jak ciężka jest praca globala czy choćby moda metina... Przecież tam się pojawi MASA tematów na minutę, a powinniście się cieszyć, że są ludzie którzy chcą to ogarniać byście Wy sami przez siebie nie zginęli w spamie, szukając swojego kochanego tematu...

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jachu ma kompleksy , że mu zdjęli kiedyś rangę ;f Jak to mówią ? Odważni w mordzie przez internet , a w rl wystraszeni :) Jeszcze raz gz ;)

Cos pomyliles ^^

To szlo tak : Kozak w necie, pizda w świecie :rolleyes:

Opublikowano

współczuję całej ekipie. w opisie pójdzie świeczka. jakoś dacie radę z nim w ekipie, może nie będzie po was jeździć i wrzucać wam.

i poproszę 100% za napisanie posta i wszystkich tutoriali, bo tak jest najlepiej, zamiast poprawić kogoś wjebać od razu 10%...

Zamiast jęczeć i sknerać, byś się wziął za siebie i zaczął pomagać. Myślałem, że zdejmując Ci rangę poprawisz się, jednak ostro się myliłem.

Mou ile zaplaciles za admina?

Admin jest bezcenny. Nawet o takiej randze nie marzyłem, lecz zostałem wynagrodzony. I postaram się nie zawieźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...