Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kultura ludzi GP

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak kazdy wie niektorzy z tego forum kiedys zalozyli forum podobne do mpc... teraz mozna zauwazyc co mowia jak ktos znow tu cos napisze:

Dimol:

mike_2006, terefere na MPC, oni Ci napewno pomogą...

Ta Twoja żałosna wypowiedź naprawde była żałosna...

"przepraszam cie kokosz, źle postąpiłem"

Dimol:

Dobra, nie spamujmy ale chodzi mi oto koorwa, że odchodzisz z mpc, potem idziesz na GP, potem zaś na MPC...

Więc jeśli wstawiłeś takiego wyczepistego posta, czemu tutaj dalej siedzisz?

wychodzi na to iz jesli ktos ma tam konto i napisze tutaj jakiegos posta ze wrocil to automatycznie jest tam tzw. smieciem ...

sorrki jesli kogos urazam z GP ale taka prawda.... jednak mpc ma to cos czego GP nie ma.. ma kulture..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Na mpc wszyscy się szanują, nie to co na GP.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wysoki poziom wypowiedzi. Żałosne zdeka. Nie wyobrażam sobie nawet, żeby na mpc coś takiego sie działo.

exModerator MapleStory

Opublikowano

Rodzina? Powalające... żartujesz? To nie rodzina! Tutaj każdy jest sobą! Dokładniej? Seldek to ja a wiadomo, że siebie traktuje najlepiej... Kokosz to ja, ty to ja wy to ja :D

Po prostu wiemy co to tolerancja, kultura i mamy wiek/kulture a oni nie mają ani 1 ani 2... To moje zdanie

bez gif.

Opublikowano
mozna powiedziec ze my na MPC to jedna wielka rodzina tongue.gif

mike_2006 popieram Cię no może troszke za dużo powiedziane rodzina ale masz racje .Nikt tu na nikogo nie najeżdża ani się nie wywyższa . Wszyscy tu są pomocni wobec innych jeśli ktoś o coś pyta zawsze ktoś kto zna odpowiedź odpisuje na tym to właśnie polega abyśmy sobie pomagali:)

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano
Rodzina? Powalające... żartujesz? To nie rodzina! Tutaj każdy jest sobą! Dokładniej? Seldek to ja a wiadomo, że siebie traktuje najlepiej... Kokosz to ja, ty to ja wy to ja :D

Po prostu wiemy co to tolerancja, kultura i mamy wiek/kulture a oni nie mają ani 1 ani 2... To moje zdanie

lol jak rodzina przesadziles, poprostu tutaj sa admini pelnoletni i kompetencyjny i czymaja pozadek a tam 10latki

to byl sarkazm -_-

mike_2006 popieram Cię no może troszke za dużo powiedziane rodzina ale masz racje .Nikt tu na nikogo nie najeżdża ani się nie wywyższa . Wszyscy tu są pomocni wobec innych jeśli ktoś o coś pyta zawsze ktoś kto zna odpowiedź odpisuje na tym to właśnie polega abyśmy sobie pomagali:)

heh dzieki ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Jak wszedłem na te gamerzplenet i popatrzyłem po autorach ostatnich postów (tylko po autorach!), zobaczyłem masę ludzi z mpc których znałem. Wychodzi na to że jestem inny, bo nie zarejestrowałem się tam, nie odszedłem na inne forum i nie zwątpiłem w mpcforum i sądzę że mpcforum to doceni.

Przepraszam, że to powiem ale ch**j mnie strzela jak widzę ile osób przez 3 miesiące odeszło i zostawiło dobre i klimatyczne forum dla jakiegoś ochłapa. Rozumiem, że jeśli ktoś przyznaje się, że źle zrobił i chce wrócić to OK, ale jeśli ktoś kiedyś mówił, że MPC jest the best, a teraz mówi że GP jest the best a mpc jest niedobre i jeszcze na nie klnie to ma wodę zamiast mózgu i żal mi go.

Przepraszam wszystkich za tego posta, ale była to impulsywna reakcja na kretynizm ludzki. Jeśli kogoś uraziłem to tym bardziej przepraszam.

Opublikowano

Pozwolę sobie zamknąć temat. Wydaje mi się, że wszystko jest jasne... dziękuję za dobre i złe opinie na temat mpc, jednocześnie prosząc żebyście zajęli się czitami/botami/bugami itd , zamiast pieprzyć jak stare pierdoły. :)

Pozdrawiam :)

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...