Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMT2 [Dedyk] [Medium]

al0nE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypomina mi Avalon dużo, handlarze przede wszystkim + za prezentację.

Daj delete.png nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!!

abemkor.gif

Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie :D

Opublikowano

Serwer w porządku, pograłem, dobiłem pożądany lvl i zakończyłem, jak dla mnie jest to serwer na ok. 2 tyg gry. Polecam.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

Dlaczego się zarejestrowałem na stronce , sciągnołem lunchera odpalam Dragonmt2 i pisze ,, twoje konto nie istnieje''?

Mam tak samo :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej alone mam pytanie do Ciebie

Jak zabiłem gostka 72 Lvl który był zamieniony w Pająka Zabiłem go Na wolnym I on domnie ze ma ssy ze utrudniam mu Gre jak był w m1 i stał se ... ? I czy Musze sie bać jeśli on to wysle do GA? ZE DOSTANE BANA

76561198375594763.png

Opublikowano

Ej alone mam pytanie do Ciebie

Jak zabiłem gostka 72 Lvl który był zamieniony w Pająka Zabiłem go Na wolnym I on domnie ze ma ssy ze utrudniam mu Gre jak był w m1 i stał se ... ? I czy Musze sie bać jeśli on to wysle do GA? ZE DOSTANE BANA

Za dmg i 1 hit nie banują a za takie coś dadzą bana ? Wątpię :) Zapraszam na serwer stoi już trochę .

Opublikowano

Pac dmg jest tam dużo możę i ich nie banuja,ale jak widze to zglaszam a co z nim zrobia to mnie to wisi

Zapraszam Chunjio

BuHMaN

LVl:102

Dagger :D

Opublikowano

Nie Polecam w 900% Serwer moze i jest fajny ale gracze na nim to nieograniete dzieci w ogole serwer oblezony jest przez dzieci max 10lat ktore nie umieja nawet poprawnie pisac po Polsku. Pozatym drop yang nie stosownie dobrany do wbijaniia lvli ogolnie nieoga total zero jeszcze raz nie polecam

do autora tematu szkoda ze nie jestes jakims tam gmem lub ga tego serwa by - polecial ;d

Opublikowano

Server nawet, można pograć lecz nie na dłużej. Musiałem robić dropki żeby normalnie zrobić syra...

Dropią sztabki, niby fajny lecz to nie jest to.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server off?? Bo niestety blad w logowaniu ,czy to wina serva ?? ;]

Prosze o szybka odp.! :)

A i mam pyt. bo dawno niegralem... na metku z 2009 (bo mod zalecany na 09/10) to normalnie bedzie chodzic? :huh:

Opublikowano

Jak cos to gram w Krol.JINNO

Serwer 8/10 prezka 9/10

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Mam maly problem. Zrobilem konto i przez lunchera w metku2008 i modzie pisalo ze konto nieistnieje ;/

a teraz wgl blad. A wgl lunchera jak spol mozna traktowac? :mellow: Bo niewiem +sik za pomoc bedzie :D

Opublikowano

Spróbuj zarejestrować się jeszcze raz.

Jak nie pomoże to reinstal metina.

Jak nie pomoże to pobierz metina z 2010 i wrzuć launchera

widzmin.png

ZBIERAM +

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...