Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] M2Fish 3.0.3

3rn!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko powinno chodzić, pobieracie NET Frameworka 4.0, windows installera 4.5, odpalacie na nowo kompa, logujecie się do metin2 przez normalnego metina, po spatchowaniu i torrencie, odpalacie FB (Injector 1.2). Po pojawieniu się okienka z FB, klikacie na okno metina z zalogowanym kontem i powinno działać, nie wiem dlaczego Wam nie działa. I przypominam, 1 folder z FB to 1 odpalony metin. Do każdego metina musi byc inny folder z FB.

@Edit Dodany poradnik Youtube

Opublikowano

Wszystko działa:D oprócz tego że ryb nie zabija

Jeżeli ci działa to powinien też zabijać ryby, bo jak najbardziej to robi. Trzeba tylko pamiętać, że samo zaznaczenie zabijania ryb nie wystarczy i każdą zmianę należy zaakceptować przyciskiem Enable. Ogólnie, jeśli tylko udaje się uruchomić fishbota, działają wszystkie opcje łącznie z łowieniem na lądzie, która to opcja według mnie jest totalną głupotą, gdyż tylko niepotrzebnie zwraca uwagę innych i łatwo dostać wówczas bana.

Wszystko powinno chodzić (...)

@Edit Dodany poradnik Youtube

Wszystko ładnie, ale film pochodzi z 14.06.2010 i dotyczy wcześniejszej wersji M2Fish, w dodatku uruchomionego na greckiej wersji gry. Poza tym fishbot nie wymaga ustawieniu na pasku przynęty i umiejętności Łowienie (może wcześniejsza wersja tego wymagała, ale obecna 3.0.3 nie).

Nie mówię, że fishbot ci nie działa, ale nadal twierdzę, że na systemie 32-bit nie daje się go uruchomić. Kierując się twoimi wskazówkami, jeszcze raz spróbowałem uruchomić fishbota w systemie Windows XP Professional 32-bit. Zainstalowałem NET Framework 4.0 (choć chyba wymagany jest 3.5) oraz Windows Installer 4.5. Zrestartowałem komputer, uruchomiłem grę i nadal praca M2Fish kończy się na wskazaniu aktywnego okna gry.

Opublikowano

Mi wszystko działa na patchu 4.3 zabija rybki itp nocka i 15 małzy :) mało ale zawsze a kiku kont mi komp nie wytrymie ;P

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Działa, masz plusa i 5-tkę ode mnie :D . Dla tych którym nie działa polecam mój sposób:

1. Instalujecie i patchujecie metka, nie instalujecie żadnych obejść, patchy ani innych kamermodów

2. Opalacie grę w oknie 800x600 32 bp (możecie to ustawić klikając na plik confing w folderze z grą)

3. Klikacie kolejno CTR+ALT+DELETE i i zamykacie proces metin2.bin (nie metin2.client.bin)

4. Odpalacie fishbota

5. Klikacie na okno z metinem

6. Konfigurujecie bota, jak chcecie i klikacie start

7. Cieszycie się połowem :)

Jakby co, mam Windowsa XP, 64 bit z sp3.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

może i tak bo mi na 32 nie chodzi a robilem i sciągałem wszytko jak trzeba

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Działa, masz plusa i 5-tkę ode mnie :D . Dla tych którym nie działa polecam mój sposób:

(...)

Jakby co, mam Windowsa XP, 64 bit z sp3.

Trzeba było napisać od razu, że testowałeś M2Fish na systemie 64-bit, bo prawdą jest, że wówczas fishbot działa bez zarzutu (bez względu czy ma się Windowsa XP, Vista, czy 7). Rozdzielczość okna gry nie ma znaczenia i wcale nie trzeba ograniczać się do 800x600. Jeżeli uda się komuś uruchomić M2Fish w systemie 32-bit, niech napisze, ale szczerze w to wątpię.

Generalnie z fishbotów do wyboru mamy obecnie:

- M2Fish 3.0.3 dla systemu 64-bit

- xAngelbot 2.7 dla systemu 32/64-bit z zainstalowanym patchem 4.4 lub 4.5.

I to chyba tyle w tym temacie. Jak Erpel wypuści nowszą wersję to wówczas się ją sprawdzi i wróci do tematu.

Opublikowano

W tym rzecz, mi też tak bez zarzutu nie chciał chodzić, choć mam 64 bit. Dopiero jak nieźle pokombinowałem w ogóle się uruchomił. Niech ci co mają 32 bit spróbują ten sposób z zamknięciem procesu metin2.bin może komuś się uda. Jak nie, to trudno, pozostaje fishbot w najnowszym EM2 lub xAngelbot 2.7 z patchem 4.4/4.5

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Dla potwierdzenia programu dodam dzisiaj lub w sobotę (bo wyjeżdżam na 2 dni :P) własny poradnik dla MPC Forum na youtube. Ponieważ widzę, że niektórzy myślą, że to Fake...

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...