Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Unity

gumis2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałem jakiś czas neta ale mam nadzieje ze się priv przydał a z rejestracją to może być problem bo chyba zamknieli lub po prostu awaria ^^ JESZCZE RAZ SORY ALE DOSYC DLUGO MNIE NIE BYLO NA MPC :D

@Edit

Nie robie kont nawet jak by sie dalo bo potem jest na mnie ze bym okradl czy cos w tym stylu ^^

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Jak ktos sie nie moze zarejestrowac to przypominam ze haslo musi skladac sie z jednej duzej litery np: Shaiya :P

@Edit

Wlasnie sie zarejestrowalem wszystko dziala na 100%

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja wogole nie moge konta zrobic tzn gdy wlaczam stronke pisze ze nie ma takiej stron tzn nie ma account managera:]

ehh konto zrobione ale na admina musze czekac

Opublikowano

Jak to na admina czekać

Ja mam konto zrobione ale pisze ze zostanie dodane wkrotce o co chodzi nie kapuje nie moge wejsc do gry wlaczam normalnie chodzi ale nie chce sie zalogowac pomocy!

EDIT

Admin za 20 min akceptuje konta ;] Mam nadzieję, że warto było czekać na privka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Obllukałem serwa porządnie i stwierdzam , że:

1)Ogólnie mało ludzi ,a co z tym idzie zero polaków jak dotąd nie widziałem żadnego.

2)Super się expi szczególnie dlatego , że jest mało ludzi , a exp wysoki.

3)O kasę tu trudno malutko wypada z mobków trzeba zbierać itemki wartościowe i sellać u handlarza a bardziej wartościowe na większy lvl pójść na Iris i sellnąć (czasem ktoś tam zagląda ;] )

4)Pkt.1 sprawia , że gra się trochę nudno zero pvp.

5)UM'a można zrobić od razu (nie fajnie) wystarczy zrobić postać na HM i od razu można UM'ka zrobić.

Jak coś pisać załatwie eq czy coś w tym stylu ;]

Cadgar (woj 35 jutro wbije 50+ :) )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki problem że gdy wejdę na konto i wybiorę light lub dark to wyskakuję błąd "character load error!!!" czy jakoś tak.

Jak mam ten problem rozwiązać??

Opublikowano

A ja mam taki problem : robie konto i w grze wpisuje i wyskakuje account doesn't exist czy jakoś tak :P

Nie wiem czy dokładnie tak , ale wie ktoś może o co chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam taki problem : robie konto i w grze wpisuje i wyskakuje account doesn't exist czy jakoś tak :P

Nie wiem czy dokładnie tak , ale wie ktoś może o co chodzi?

To znaczy ze konto nie istnieje trochę angielskiego

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oferuje wszystkim polskim graczom pomysł na stworzenie Polskiej gildii na tym privie.

Do stworzenia gildii potrzebuję jeszcze pięciu graczy.

Wszystkim członkom oferuję pomoc: z lvl, wspólne expienie, kasa, lapki, wspólne pvp

Strona frakcji: Sojusz światła.

Zainteresowanych proszę o kontakt PW na tym forum z podaniem swojego nicka na privie i numerem gg.

2q1t1lg.gif

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pobralem tegp priva zarejestrowalem sie, odpalam lanczera i dupa. Pisze :::: A connetion with the server could not be established o co kaman

POMOCY

2 godziny to sciagalem

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

CZEMU STRONKA Z POBIERANIEM NIE DZIALA o.O ?

Zobacz teraz aktualizowaniem Temat ; ) o paru wieków ;]]

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...