Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dam Rade W V2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy dam rade w v2 ? mental 49 lvl silne m3 duchowe m4 myśle ze nie beda mnie dedac ale ja ich tez nie bede dedal ale wole sie spytac....

EQ:

smocza+9

srebrna+9

czarna okrogla tarcza +7

ebo+8

zelak+8

naszyjnik 1.5k pza

butki 1k pza

mam 10.8k pza

fms+9 sr 10 lub topor+9 kd smierci +3 penetry+2

zapomnialem dodac ze jak cos to mam buffa blogo i pomoc g1 daja po 37%

to nie sa przechwalki to zwyczajne pytanie !!

Opublikowano

Nie dasz rady, ponieważ masz za słabą broń, mental musi mieć dobrą broń, a nie jakiegoś fms'a sr 10 ^^ Lub topór +9 ... Zależy też od tego czy zamierzasz grac na cheatach ? NP. DMG hacku ?

Jeżeli chcesz dać rade bez, przynajmniej z 2 grupkami, to musisz niestety zainwestować w lepszą broń, czyli riba / fmsa (polecam riba) śr +25 ...

A ile po ile masz w statucie punktów ?

Widziałem raz gościa w v2, expił na 1-wszym spocie w v2, i zapytalem go czy daje rade (45 lvl miał ) lecz body, odpowiedział że tak, ponieważ ma 12k HP, i krwawy +9 (on ma już dobry atak ... w dodatku body ! )

Ja na 70 lvlu, bodym nie ogarnialem 5 grupek, ponieważ mialem za slabe skile, chodz defa dużo (600+) HP też mialem duzo, lecz za słabą broń !

Opublikowano

na bo to juz maly exp narazie w v1 se troszke expie i chyba zostane tam aż nabije 55 lvl wtedy juz na 100% bede mial misje u biologa skonczona dostane 60 defa dodatkowo i sobie kupie bron ta 2reczna na 55 +7 lub +8

mam 54kk jak coś. i nie zamierzam grac na cheatach bo boje sie za bardzo o postac bo jest koxem w pvp i expi mi sie nia dobrze.

Opublikowano

z takim buffem to z palcem wiesz gdzie i grając bez myszki i klawiatury z samą spacją i klawiszem od silnego i buffow dasz rade :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

mysle ze dasz rade z toporkiem tylko pobierz dmg horse hack (gdzies tu jest) żeby nie odlatywały tak mozesz expic w v2

Taa/?? Żeby go zbanowali szybko ?? -_-... Spokojnie dasz rade.. I nie używaj cheatów bo Gm'y Często odwiedzają v2... ( wiem to bo mój kumpel był gm... Oni mają swoje pomysły... Pzdr. :)

;p

Opublikowano

Dobij ten 55 lvl lub 60 w tym v1 przecierz tam jest dobry exp nawet do 65 lvl... w między czasie ciągle ulperzaj eq wymien tego fmsa i toporka za dobrego ribka / w tym czasie zrobi takze skille na m5/6 to nie trudne :)... Polecam dobic 61 lvl i zakupic boga i lwia na +7/8/9 i dopiero isc do v2 /aha i zrob militarka :) To wszystko mam nadzieje ze pomogłem :)

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...