Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po Zmianie Hasła Do Mysql , Nie Zapisuje Stanu Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG CZLOWIEKU CZYTAJ CO PISZE DO KTORYCH ROOT ZMIENILES HASLO bo jest

root@%

root@localhost

[email protected] < zalezy od domeny >

Jezeki o to loto to root@%

po prostu odpalilem serwa zalogowalem sie... root swoje haslo, wpisalem komende mysql -u root nastepnie CREATE USER 'login'@'%' IDENTIFIED BY 'haslo'; pozniej GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'login'@'%' IDENTIFIED BY 'haslo' WITH GRANT OPTION; i na koniec quit i reboot Tak myślę ;p

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

dobra to zrob tak wlacz serw jak go wylaczasz wpisz ./stop odczekaj pare minut z 5 i potem reboot i sprawdz czy zapisalo

Pliki od paninaxa mam i tam inaczej sie robi off serwera ALEE! :D odczekalem raz 10min patrze zapisalo, 2 raz patrze znowu i 3 raz tez zapisalo :D tylko boje sie czy jezeli bedzie wiecej osob to czy bede musial wiecej czekac zeby wylaczyc serwer???? ;/ ALE I TAK DOSTANIESZ ZAJEBISTEGO PLUSA :D mam pliki paninaxa co zrobic albo jak skopiowac bierzacy zapis bo chce zrobic tak ze serwera nie wylaczac tylko robic save and state a resetowac to tylko gdybym chcial cos do mysql dodac lub ftp filezilla i te sprawy :) ?

Opublikowano

nie rob sace state jak wylaczasz odczekaj pare minut i dopiero wylacz maszyne i bedzie gitara

Ale mi chodzi o to ze zamiast wylaczyc serwer zrobie save state :) bo pozniej mozna szybciej odpalic a jak bede chcial calkowiecie wylaczyc/resetowac to odczekam pare minut wylacze i bedzie git :) bo po save state szybko da sie wlaczyc od zapisanego momentu maszyny, to chyba nie szkodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...