Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]/Set_Event_Flag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam male pytanko do czego sluzy komenda /Set_Event_Flag prosze o odpowiedz?

95 % Użytkownik tego forum nie potrafi grać bez cheatów jeżeli należysz do tych 5% którzy potrafią grać tak samo dobrze jak na cheatach to wklej to na swoją sygnaturkę

Opublikowano

ta komenda mozesz otworzyc magazyn jak na przyklad jestes w v2 a chcesz otworzyc magazyn ona na Plu tylko dziala i za to bana mozna dostac wiec lepiej jej nie uzywaj ;)

Opublikowano

Do niczego nie służy, początkowo myśleli, że ona aktywuje gm mode, ale się okazało, że to skrypt php.

Opublikowano

napewno ona niedziala?

95 % Użytkownik tego forum nie potrafi grać bez cheatów jeżeli należysz do tych 5% którzy potrafią grać tak samo dobrze jak na cheatach to wklej to na swoją sygnaturkę

Opublikowano

Nie wiem po co wymyslaja to ale cóż PO pierwsze musisz miec taki pac co wklejasz do metka a potem komendy ja tego nie uzywam bo nie chce miec problemow z policja

Pozdro

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

a co zrobic zeby dzialalo?

Specjalista
Opublikowano

YY jakich problemow z Policja ? To nie ma zadnego powiazania aby miec za wlam na serwer problemow z ''Pałkami'' ^^

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Tak jak UP. Gdy włamiesz się na priw, to nic....

Ale gdybyś wbił się na global, to napewno sprawa w sądzie, przyznam sama.. Że ja tylko to używam, aby trochę kasy sobie dodać.. Ale nic dodać nic ując, nie robię nic więcej, nie udostępnie!

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Hahah kłopoty z policją za włamanie się na priv serva i wyłączenie go zabawni jesteście policja nic wam nie może zrobic ponieważ wszystkie prywatne servery sa nielegalne i to GA serva by miał przechlapane jak by coś zglosił na policje ze ktos sie wlamal na serva a nie wy

Zbieram -/1

Opublikowano

To git własnie zhackowałem jakiegoś ita ale mieli mine xD Ale to 1 i ostatni raz ale nikomu nie powiem co i jak :) więc nie pisać

Ale nie ma co sie jebać z tym po pobawisz sie 2 min i chuj a jebiesz się z tym w pizdu

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...