Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dmg Hack Jak Broń Do V2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ninje 32lvl i do niej noże na 25lvl+7. W V2 rozwalam na dmg hacku słabe zadaje dmg :( . Czy jak zmienie na koziki +4/5 um 8-15% lub jakiś miecz to będzie większe dużo dmg? Co lepiej wybrać miecz czy sztylety?

Opublikowano

Miecz/łuk najlepiej na DMG.

Im większe umiejętności, tym lepiej. ;)

Wbij 45, załóż krwawy, pozałatwiaj sobie itemy do zręczności i weźmiesz spot. xD

Opublikowano

Masz ninje 32 i expisz w v2? Troche nierozsądne już lepiej polurować na bo i powinno Ci pójść nawet szybiej niż w tym lochu bo tylko marnujesz pełno potków i wolno expisz:) A co do broni to kup sobie jakis fms najlepiej jak chcesz bic z boja to srednie jak skillami to umy na +... Odpowiem jeszcze na pytanie up raczej nie wezmiesz spota w v2 max 3 grupki :)

18706.png<3

14098768.jpg

Poprosze +

:D

Opublikowano

jak chcesz expic na dmg to polecam kozy +9 z UM na +

co prawda szybciej by Ci było wbić lvl na pustyni do 40 potem iść do v1 i od 54 do v2 ja tak zrobiłem i w ~miesiąc mam 70lvl :)

do 70 biłem kozami +9 8UM i to z kd +4 do PvP :) także żeby mieć lepszy DMG paskuj w zręczność i czytaj KU!

Opublikowano

Jednym slowiem pierdoliscie farmazony ;] jeśli ma coś kasy na poty do 60 to w 2 dni wbije z 30 do 60 bez zadnego is ;] ja od 45 obecnie 64 wbilem w 3 dni w tym , ze nie expie caly dzien tylko z 3h , co do broni ja mam koziki + 5 um 4% i jakos na 45 juz ogarnialem spoty ;]

Opublikowano

jak chcesz expic na dmg to polecam kozy +9 z UM na +

co prawda szybciej by Ci było wbić lvl na pustyni do 40 potem iść do v1 i od 54 do v2 ja tak zrobiłem i w ~miesiąc mam 70lvl :)

do 70 biłem kozami +9 8UM i to z kd +4 do PvP :) także żeby mieć lepszy DMG paskuj w zręczność i czytaj KU!

A ja w 3 dni grania po 3h wbiłem 46 i pojawił się magiczny napis "GM" :unsure:

A miałem szczytny cel - wbić 70 lvl w tydzień. xD

@Toppic.

Do DMG bierz broń 1 ręczna, wal full zręczność i itemy do zręczności.

Ja 30-40 Ezo, 40-46 v1, a od 50 miałem do v2 iść. <_<

Opublikowano

Wszelkie pytania/prośby/problemy odnośnie DMG Hack, kierujemy tylko i wyłącznie w temacie podanym niżej.

http://www.mpcforum.pl/topic/216972-download-zbior-wszystkich-dmg-hack-temat-informacyjnodyskusyjny/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...