Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaz Konta Allegro Xd

kebcio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12848654

20:21:21

UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.

Treść wiadomości:

Informujemy pana, że jest pan oskarżony o sprzedaż własności firmy GameForge 4d GmbH Dotyczy to aukcji o numerze 1246724819Zgodnie z kodeksem prawnym jest to przestępstwo, za które grozi odpowiedzialność karna:§7 Prawa administracji projektu względem kont(I) Postanowienia ogólneWszystkie konta, łącznie z ich surowcami, wyposażeniem, umiejętnościami, itp. są wirtualnymi przedmiotami w grze.Użytkownik nie uzyskuje prawa własności, ani żadnego innego prawa do konta. Wszystkie prawa do kont i ich zawartości nalezą do Gameforge. Żadne prawo, a w szczególności prawo do wykorzystywania zawartości, nie może być przeniesione na użytkownika.(II) Zakazy dotyczące użytkowaniaBez pisemnej zgody Gameforge zabronione jest porozumiewanie się z osobami trzecimi w zakresie przekazywania lub wykorzystywania, czy ujawniania zabezpieczeń kont i danych dostępu. Zakaz tyczy się w szczególności sprzedaży kont, surowców, czy uzyskiwania jakichkolwiek innych profitów przy przekazywaniu kont lub surowców innej osobie. To samo dotyczy sprzedaży danych dostępu do kont, praw do wykorzystywania kont, oraz innych prób złamania tych przepisów. Naruszenie tych lub innych praw, w szczególności praw autorskich, będzie wiązało się ze zgłoszeniem takiego faktu odpowiednim organom i złożeniem oskarżenia w stosownym urzędzie.(III) WyjątkiDozwolone jest bezpłatne, ostateczne przekazanie konta jak i handlowanie surowcami wewnątrz serwera w stopniu, w jakim zezwala na to Regulamin Gry. Dozwolone jest kopiowanie i rozprzestrzenianie oprogramowania udostępnionego na stronie gry (Klient) tak długo, aż jego zawartość nie zostanie zmieniona i nie jest motywowane uzyskaniem profitu finansowego.Oznajmiam iż 12h od wysłania ostrzeżenia na Pana/Pani adres e-mail, zostanie wszczęte postępowanie karne odnośnie wymienionego wyżej wykroczenia.GameForge 4d GmbH widzi 3 rozwiązania tej sytuacji:1.Wypełnienie Formularza o zbanowanie konta na okres:a) 7dniB) Stała blokada konta ( w przypadku gdy posiada się na koncie wcześniej nałożone kary )2.Grzywna w wysokości 500zł - 5 000zł3.Sprawa w sądzie rejonowym na zasadzie ( §7 Prawa administracji projektu względem kont ) wykorzystywanie gry Metin2 na własną korzyśćAd.1Aby załagodzić sprawę i ominąć konsekwencję karne za popełnione wykroczenie należy wypełnić formularz, korzystając z poniżej podanego wzoru:1. ID metin22. Login i hasło poczty na której zarejestrowane jest konto w metin23. E-mail kontaktowyJeżeli w ciągu 48h nie otrzymamy odpowiedzi zostanie wysłane wezwanie sądowe pod Pana/Pani [xxxxx]: Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią odpowiedzialność ponoszą prawni opiekunowie.Nic nie zmieni zakończenie aukcji !=========================================================================================Gameforge 4D GmbHAlbert Nestler-Strasse 8D-[xxxxx] KarlsruheSąd Rejonowy w Mannheim, rejestr handlowy: HRB 111190Nr ident. VAT: DE247446041Dyrektorzy generalni: Carsten van Husen, Klaas Kersting

Kacper

20:25:36

Witam. O które konto chodzi ?

12848654

20:25:47

Wszystko jest zrozumiałe ?

20:26:04

Nr aukcji jest wypisane.

Kacper

20:26:51

A kim Pan jest ?

12848654

20:27:10

Jestem Przedstawicielem Gameforge4d.

20:27:40

Czy zastanowił się Pan ,którą formę Pan wybiera?

Kacper

20:28:21

Blokada konta przypadek B: stały ...

12848654

20:29:03

Blokada konta na 7 dni tak?

Kacper

20:29:15

Już wczesniej była nałozona blokada na 3dni

20:29:20

Za wulgaryzmy

12848654

20:29:45

Dorze,teraz sprawa jest poważniejsza.

Kacper

20:29:52

?

12848654

20:30:32

Proszę wypełnić ankietę i wysłać tu na gadu gadu lub na e-mail

Kacper

20:30:36

jaką ?

20:30:39

z.w

12848654

20:31:02

UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.

Treść wiadomości:

Ad.1Aby załagodzić sprawę i ominąć konsekwencję karne za popełnione wykroczenie należy wypełnić formularz, korzystając z poniżej podanego wzoru:1. ID metin22. Login i hasło poczty na której zarejestrowane jest konto w metin23. E-mail kontaktowyJeżeli w ciągu 48h nie otrzymamy odpowiedzi zostanie wysłane wezwanie sądowe pod Pana/Pani [xxxxx]: Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią odpowiedzialność ponoszą prawni opiekunowie.

Kacper

20:31:13

mozna jeszcze raz ?

20:31:24

bo nie doszlo nie zapisany na liscie kontaktow

12848654

20:31:48

Proszę wypełnić i wysłać.

Kacper

20:32:02

Mogę poprosić jeszcze raz ?

12848654

20:32:22

Tak proszę:

Ad.1

Aby załagodzić sprawę i ominąć konsekwencję karne za popełnione wykroczenie należy wypełnić formularz, korzystając z poniżej podanego wzoru:

1. ID metin2

2. Login i hasło poczty na której zarejestrowane jest konto w metin2

3. E-mail kontaktowy

Jeżeli w ciągu 48h nie otrzymamy odpowiedzi zostanie wysłane wezwanie sądowe pod Pana/Pani adres.

[email protected]

Uwaga: Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią odpowiedzialność ponoszą prawni opiekunowie.

Kacper

20:33:31

Wdg. tego co usłyszałem, konto nie jest moją własnością wiec nie moge rozpowrzechniac jego danych

20:35:54

halo

12848654

20:37:18

Zrobi Pan tak jak uważ ja mam to tylko wysłać.

Kacper

20:41:17

A po za Tym Login i Poczte nawet w takim wypadku nie można odemnie porządać ... Jest to MOJA własność

20:42:42

A oskarzenie jest na podstawie kodeksu karnego ?

20:45:14

Pana obowiązkiem jest dostarczenie mi wszystkich informacji ...

20:48:28

Przedstawiciel Gameforge4D ... To w takim razie jak się nazywa wasz wydawca Panie "przedstawicielu"

20:49:25

I akurat przedstawiciel Gameforge4D jest "GRĄ" w Tym wypadku jest to Metin2 (a pro po nie ma czegoś takiego jak metin 22 ani 23Ad.1Aby załagodzić sprawę i ominąć konsekwencję karne za popełnione wykroczenie należy wypełnić formularz, korzystając z poniżej podanego wzoru:1. ID metin22. Login i hasło poczty na której zarejestrowane jest konto w metin23. E-mail kontaktowyJeżeli w ciągu 48h nie otrzymamy odpowiedzi zostanie wysłane wezwanie sądowe pod Pana/Pani [xxxxx]: Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią odpowiedzialność ponoszą prawni opiekunowie.

20:49:52

Przedstawicielem też jest sama firma, przedstawiciel gatunku gier MMORPG

20:50:16

Wdg. mnie kolejny wyłudzacz ....

Potem gościu zamilkł. Prawie uwierzyłem dopóty nie powiedział że jest "przedstawicielem" ha

Dajcie - a ja wam 5 i + !

Opublikowano

hehe aż się żal robi takich dzieci które spamia na gg o id i haslo do konta.." metin2 team nigdy nie poprosi o haslo do twojego konta "...Tak samo metin2 team nie korzysta z gg, a co do maila Ci nademną maja racje:)

18706.png<3

14098768.jpg

Poprosze +

:D

Opublikowano

Mi się zdaje , czy za podszywanie się jest grzywna czy coś takiego?

Jeżeli tak , to mamy już jego nr GG , tylko czekać aż ktoś go znajdzie : P

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Kiedys tez co takiego dostalem. Bylem jeszcze troche mlodszy i naprawde mnie koles nastraszyl. Ale napisalem do teamu czy jest taka osoba z takim e-mailem. Jak bym chcial sprawa mogla by trafic do sadu i wtedy typek by mial ostro przejebane.

Opublikowano

No to proszę bardzo:

http://www.nr.stulej.pl/index.php?n=12848654

Imię: Adrianna

Nazwisko: Kamińska

Województwo: małopolskie

Data urodzenia: 15/10/1982

Kraj: Polska

Ostatni host: .eranet.pl

Ostatnia aktywność: 30 sekund(y) temu

Jego aukcja Allegro: http://allegro.pl/wojownik-body-62-64-feniks-i1233065672.html

Bardzo łatwo namierzyć takich ludzi.

Napisz na Allegro do niego i trochę postrasz niech się oduczy.

Pozdr

RMCF

Opublikowano

No to proszę bardzo:

http://www.nr.stulej.pl/index.php?n=12848654

Imię: Adrianna

Nazwisko: Kamińska

Województwo: małopolskie

Data urodzenia: 15/10/1982

Kraj: Polska

Ostatni host: .eranet.pl

Ostatnia aktywność: 30 sekund(y) temu

Jego aukcja Allegro: http://allegro.pl/wojownik-body-62-64-feniks-i1233065672.html

Bardzo łatwo namierzyć takich ludzi.

Napisz na Allegro do niego i trochę postrasz niech się oduczy.

Pozdr

No, dobrze... świetnie, jesteś pro hax0rem.

A teraz odśwież tą samą stronę kilka razy i porównaj dane...

Cytat, ze stopki: "Copyright © 2010 www.nr.stulej.pl. All Rights Reserved.

Wszystkie dane prezentowane powyżej są generowane całkowicie losowo. "

ups?

lmao-real.jpg

Opublikowano

haahahahahah..

ja bym na twoim miejscu teraz kolesiowi tak dokopal ze by wiecej w zadne gry MMO nie gral... ale gosc zal mi normalnie go ale co niektórzy nabieraja sie na takie cos;]

Opublikowano
No, dobrze... świetnie, jesteś pro hax0rem.

A teraz odśwież tą samą stronę kilka razy i porównaj dane...

Cytat, ze stopki: "Copyright © 2010 www.nr.stulej.pl. All Rights Reserved.

Wszystkie dane prezentowane powyżej są generowane całkowicie losowo. "

ups?

Wow, ale wtopa...

Ale aukcja allegro jest z tym nr GG, a o tym nie wspomniałeś, a to wystarczy aby uzyskać jego dane PRO Kolesiu...

Nie wyśmiewaj i nie krytykuj bo takie odpowiedzi nic nie wnoszą, co najwyżej napisz, że wpisałem vłąd i tyle.

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...