Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jamaicayt2 [Hamachi] [Pl]

TessoJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adriank twierdzisz że server był lipny i zlagowany ale o ile się nie myle to rozwaliłeś wiecej niż jeden server.Np: Niewiemmt2 to był bardzo dobry server nie było lagów wszystko było ok, więc podaj argumenty jakim prawem go rozwaliłeś...

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Ludzie dajcie se siary o czym wy gadacie i jedni i drudzy maja racje tu jest od groma takich lipnych serów ga robi konta to to to sramto lelum polelu niech ktos zrobi pozadny ser duzo sieci zeby mozna bylo pograc spokojne rejestrowanie granie o tych godz co sa umieszczone na forum a nie bo komus sie niechce i wylancza dobre bronie jakies bony spoko serw do pvp i 4 fun takie zrobic pozadny serwer a na nim by było od hu*a osób ja bym zrobił ale ja nieumiem nie jestem tak obeznany w tym więc wiecie.

Adrianek i easyMetinek tak gadacie ze usówacie czy wylanczacie serwy lipne zamiast ich rozwalac zróbcie sami serw porzadny czy pare serwów na paru kompach zeby mozna bylo sobie pograc fajnie najlepiej jakis pvp zeby była mila atmosfera i inne ok????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to nie moja wina ze jakiś palant wlazl w baze danych i rozjebal serva...a sieci bylo narazie 6 bo serv był dopiero co otwarty......

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...