Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada - Nowe Ceny

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz bez telefonu? Masz samo gniazdko/kabel i Ci podłączyli? Ja będę brał teraz Internet z Netii, ale muszę z telefonem(8MB za 80zł w tym już wliczony abonament za telefon) bo nie mam już gniazdka.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Panowie z netii przyjdą i wszystko ci założą od nowa tak jak to było u mnie. Umowę podpisujesz według własnego upodobania tzn. nie musisz brać telefonu stacjonarnego jeśli zamawiasz internet teraz w netii już to nie obowiązuje w sumie mi telefon stacjonarny jest zbędny bo i tak u mnie w domu wszyscy mają telefony komórkowe ;>

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

No ja mam netie 1mb i nie narzekam niski ping, stała prędkość pobierania tylko upload słaby <_<, a i wyczytałem że gadaliście o uploadzie i coś, że jest 1/5 i to prawda, ale np. GHNet ma 1/1 :rolleyes:

<3 <3 <3

Opublikowano

Ja place 150zl i nie narzekam ping max 5ms pobieranie okolo 30mb wyciaga a up z 20mb Neostrada to porazka moj qmpel ma co 2 dzien nie ma internetu obsluga sie swietnie zna... ping co chwile rozlacza odradzam neo

@Heh 0 ping :D

979336106.png

Opublikowano

UP@ łap minusa :P ja kiedyś miałem ping max 2 i to było coś :rolleyes: ale czego chcieć od 20. Ja też nie narzekam internet mam zawsze żadnych zawiasów z netem tak jak w Neo no i router wi-fi dostałem za free xD

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Również polecam vectrę, i nie pierdolić, że przy necie 10 mb prędkość pobierania jest po 120 kb/s. Mój wynik z netem 8 mb/s o 6:59 ranem: 976174314.png Nie wiem o co wam chodzi, jest bardzo dobrze, nie trzeba płacić za telefon, bierzesz do tego kablówkę za 5 zł i git.

Innym razem.

Opublikowano
A ja wam wszystkim odradzam Neostrady.

Totalny bubel, nie wspominając już o pomocy technicznej.

Mieszkam w środku miasta, a internet mi naprawiali 2 tygodnie, a gadają że w ciągu 48 godzin.

Więc lepiej wydać więcej i mieć porządny internet. Ja od swojej strony polecam VECTRE.

ja Vectry nie polecam -.-

już lepszy net wifi u mnie z miasta za free leci niż od tych złodzieji

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Beznadziejny temat , najwidoczniej autor sobie poprostu kpi z forum i chce nabijać tylko posty

większość ludzi może wejść sobie na strone , i zobaczyć

Leci - .

Opublikowano

Neostrada? Papa. Korzystam i tak mnie już denerwuje, że zmieniam na Netię. Mam 10mb/s i często strony wolno chodzą, rozwaliła mi kilka routerów, czasem zrywa. Horror.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

nie lubie neostrady poniewaz mam 1mb i mam ciagle z nia problemy

dlatego przezucam sie a netie;p

EDIT@

obznizone ceny maja tylko zachecic komputeromaniakow^^

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...