Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfectmt2 - Rewolucja Wśród Privów.

LeeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to sobie kurwa poczekasz..

Ten serwer zapowiada się jako najlepszy dotychczas polski dedyk ^ ^

Fajnie będzie poznawać nowy świat, misje itp to tak jakby metin3 : d

Jak macie czas to najlepiej wyjebcie stare mapy i zastąpcie je nowymi, podobnymi byłoby zajebczo.

Hej, ho a może da się zrobić nowe rasy postaci albo skille?! Spróbujcie :>

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

@2UP

Bez korzystania z IS też będzie można zajść dalej niż z IS, wszystko zależy od czasu poświęconego na grę, i umiejętności.

@UP

Nowych ras jakoś sobie nie wyobrażam :D Może lekko to ukoloryzowałeś, bynajmniej chcemy stworzyć coś nowego, można było by zrobić większość nowych map, m1, m2 wgl inna struktura, kto wie ;).

userbarek.png

www.perfectmt2.pl          

Opublikowano

@2UP

No to sobie kurwa poczekasz..Ten serwer zapowiada się jako najlepszy dotychczas polski dedyk ^ ^Fajnie będzie poznawać nowy świat, misje itp to tak jakby metin3 : d Jak macie czas to najlepiej wyjebcie stare mapy i zastąpcie je nowymi, podobnymi byłoby zajebczo.Hej, ho a może da się zrobić nowe rasy postaci albo skille?! Spróbujcie :>

Nowe postaci skille 0_o o czym ty mówisz i czy w ogóle wiesz co mówisz ? . Wiesz ile czasu zajęło by stworzenie i dopracowanie postaci czy też nowych skilli ... jeśli nie WIESZ to mogę Cię oświecić DUUUŻO ...

a co do Lethera i ItemShopu : na świecie nie ma sprawiedliwości ... tak samo w Metinie ^^ (ale porównanie xD :P ) a jeśli chodzi o nierówne szanse to moim zdaniem są wtedy gdy przykładowo w ItemShopie są rzeczy które ciężko ( chodzi mi tutaj o czas poświęcony na zdobycie tychże przedmiotów ) zdobyć typu Zbroja Hwang czy też epickie Bronie , jednak można zarobić na IS poprzez dodanie pierścienia doświadczenia czy też Dłoni krytyka , przepustek do v2 ( można je dodać wtedy gdy nie są dostępne u NPC tylko poprzez wykonanie misji ) dłoni przebicia , itd .

Przynajmniej ja sobie to tak wyobrażam , to moje zdanie :)

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...