Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xat]Animemt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otrzymalem pozwolenie od Bambuska o zrobieniu nowego Xata do serwera AnimeMT2

Zapraszam wszystkich chetnych na czat serwera

spragnionych nowymi wiesciami na temat serwera AnimeMT2

Znajdziecie na nowym stworzonym Xacie

Serdecznie Zapraszamy.

http://xat.com/Animemt2v

@Edit

ZAZNACZE , ZE KASY NA SERWER JEST JUZ PONAD 520ZŁ

WIECEJ NA ANIMEMT2.OCOM.PL

NOWY ANIMEMT2 NIEBAWEM.

Opublikowano

tzn jak nowy ? ^^ Że wszystko od nowa ? xD

@KochamBlondynki

NIkt ci nie zmusza żebyć wysyłał sms ludzie wysyłają i już jest prawie 550zł ;) . A co ci ma dać gra ? zyski ? Nam daje satysfakcje i zabijanie czasu .

Opublikowano

Wiem, wiem ale każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania i to jest moje zdanie ;] a ty sobie pemo444 możesz tłumaczyć ;] Na debilny server wydawac kase co i tak upadnie ^^ trzeba mieć coś zgłową nie tak :D

Specjalista
Opublikowano

Same N3oski ;> Kasa z poprzedniego serwera poszla na konto Admina, a teraz jeszcze dobrowolna wplata i juz 520zl o_O i tak w kolko ...

Ciekawe co oni maja za to ze wplaca kase itemy w grze xD Moze jeszcze takie jak byly kiedys w Temacie o AnimeMT2 z navicata ^^

1365526782-U231645.png

Opublikowano

OJ Blondyna widac ,ze masz zly charakterek. . .

Nie znasz Historiii AnimeMT2

to powinnines zamliczyc w tej sprawie.

AnimeMT2 miala swojego sponsora , ktory zafundowal serwer na jakies 3 miesiace

lecz Bambus3k i Edix92 nie spodziewali sie tego ,ze ich sponsor ich wjebie i cala kase zajebie

kasy bylo ponoc tyle ,ze starczylo spokojnie na wykupienie dedyka na ponad 3 lata

Teraz AnimeMT2 zbiera sie juz do " kupy "

praktycznie juz sie zebrala. Teraz trzeba czekac cos kolo 3 tygodni na wyplacenie przez paypal wplaconej kwoty na serwer.

I Bedzie nowy dedyk , gdzie sponsorem bedzie Sam GA serwera bambus3k

Pozdrawiam.

Opublikowano

Shield mam swoje zdanie ;] naciąganie dzieci na denny server ;] już lepiej na PL pograć niz na Polskich dedykach !!!!! ;f Polskie Privy różnią się od PL tym że na Privku Polskim jet trochę wiecej expa ;f. To już jak tak drogie dzieci wydaja kase na denne priv to niech sobie kupia yangi na allegro ;f a nie na gowno wydac kase i padnie ;f żadne interes ;f no sorry Interes dla Admina ;d a i kazdy Polski Dedyk Priv jest taki sam ;f żadną nowośc nie robicie ;f

Opublikowano

Ta ;] Kiedyś czytałem tu pewną historię o kolesiu co gral na dawnym xLast wydał na nich ponad 300 zł nie chodził do szkoły nie zdał dostał bana i od razu płacz że to i to ;] gdzieś to chyba nawet jeszcze jest. Więc trzeba byc pier.. żeby wydac na dennego priva. A zwłaszcza że te wasze privki są identyczne.. Nawet nie dodacie nowych map,broni,zoombie itp Tylko w kółko to samo...Jedna i ta sama taśma... taka jest prawda o Polski ProEloElo dedykach ;)

Opublikowano

No jak jednym jego przyjacielem jest Komputer to wiesz . . .

A co do serwera , wiesz AnimeMT2 chce byc orginalnym serwerem

mozna poiwedziec , ze bradziej podobnym do pl'a

Epickie bronie i inne duperele , hwangi itd

to niech sobie dodaja na serwery 4Fun a nie Hard :>

Serwerry z nowymi rzeczami typu wlasnie hwangi,epickie bronie stoja po 1miesiac max

bo ciagle dodaja tylko same itemy , a pozniej sie dziwic ,ze sa wlamania na serwer i pozniej cofki ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...