Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Tr] New Private Server - Steamt2

CoKaMaN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer gram wbijam do shinso

Zajmuję się tworzenie mojego serwera do gry metin2 poszukuję kilku gmów zrobie forum i dam link ale forum , żeby pisać podania na GM nie spamcie mi na PW

proszę o add.png

nowyobrazbitmapowywindoq.png

Opublikowano

Wszystko piknie ;d ale jak mam w to zagrac ? sciaga mi sie plik o nazwie W4gC2E i co mam z nim zrobic ? ;] a jesli to nie to, to prosze o reupload pliku ! ;] Pozdro

Opublikowano

Jinno zbugowane ... pewnie jakas kur** się bawiła yang dropem.... :/

edit: Już się odbugowało

Opublikowano

Jak dlamnie server do D...y dlaczego?

Dlatego ze niema nic ciekawego na czym mozna by bylo oko zazucic co z tego ze wchodzi po 5k pz jak i tak sie baty dostakje i jest sie na -900k nic nie ulepszyc tylko syrka z bojowego, z egza brzegowe,wach.zbawienia-diabelski i na tym raczej koniec :? nic wiecej a szkoda bo bylo by ciekawe !!

Takze jak chcesz tracic czas na cos na czym niebedziesz dobry twoj wybor

Opublikowano

Ma ktoś jakiś ''zeedytowany'' item (na zatruty śr 60, um 60 itd) jeśli tak to pisać nick Pr0mil jinno.

Opublikowano

Mi nie działa rejestracja pisze o to :

Warning : mysql_connect() [ function.mysql-connect ]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 in /home/gamebilisi/domains/pvpserverlar.com/public_html/steamt2/register/config.php on line 16 Warning: mysql_connect () [ function.mysql-connect ]: Utracono połączenie z serwerem MySQL odczytu początkowego pakietu komunikacji "system error: 113 in / home/gamebilisi/domains/pvpserverlar.com/public_html/steamt2/register/config. php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank xhergestellt werden. Es werden könnte keine Verbindung zur xhergestellt Datenbank.

Fehlermeldung: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 Fehlermeldung: Utracono połączenie z serwerem MySQL odczytu początkowego pakietu komunikacji ", błąd systemu: 113

Mógłby ktoś mi założyć konto i pasy wysłać na PW?

Opublikowano

On jest Wkóńu ON ? Bo mi nie działa ale ja mam na metku 2010 . Niewiem O co Kaman : >

Jeśli Śądzisz że Justin Biber To Ciota i Pedał Jebnij + jeśli nie jebnij - ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...