Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Metin2 Smith99%?Tool?

theReDiCoN

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jak to ma dzialac ? przeciez to nie serwerside ... nie wchodzi do bazy itp to cos jest jak Tradehack .Fake?

1365526782-U231645.png

Opublikowano

ee... clientside (to to, żę na kliencie??) nie czaje się w tych sprawach... Ponoć wysyła pomyślny pakiet (pomyślnego ulepszenia) (chyba?) na serwer i powtaża to (poprzez kliknięcie na włącz daje (chyba) 100% (nie wiem czemu 99%)

Opublikowano

znalazłem na jakiejś chińskiej stronce... Nie wiem czemu e*pvp... może jest coś takiego www.elitepvpers.cn? (nie... e*pvp.de i pl jest tylko)... To nie wiem... Może nie działa??? Ale mam dowodziki że działa albo fart

PS.

Doble - sorqa...

Opublikowano

Mnie tylko interesuje liczba dzieci z eq mniejszym niz 60 i takie bachorki po 9-12 lat ściągają jakieś kowale 99%.

Metin by padł od takiego czegoś... Zgadzam sie z z UP (nie wiem ktory) abyś zamieścił filmik.

PS.

Dzieci z przedzialem wiekowym od 9 do 12 lat - nuski ;*

Opublikowano

glupi nie jestem zeskanowalem plik sam zanim otworzylem i nie ma nic groznego

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Ta a może to jakaś nowa generacja keylogger'a którego nie wykrywają jeszcze żadne anty-virusy? ...

Lepiej zmień to hasło.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Taaa.....

Macie skana :) 2x Trojan

Pewnie FAKE ,a Key raczej to nie jest bo coś mało vir wykryło :D

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=332b193f8ddbd53b528036b1b1040d9cf44206b9ba0227f18977742175a5725f-1286203175

Opublikowano

Mnie tylko interesuje liczba dzieci z eq mniejszym niz 60 i takie bachorki po 9-12 lat ściągają jakieś kowale 99%.

Metin by padł od takiego czegoś... Zgadzam sie z z UP (nie wiem ktory) abyś zamieścił filmik.

PS.

Dzieci z przedzialem wiekowym od 9 do 12 lat - nuski ;*

Japa koniu za te 12 lat - to bys wyrobił ale - zbieram :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

glinka333 Niekiedy jeden wirus jest groźniejszy od 10 innych ! Więc to pewnie keyloger, lub jakis inny szpiegujący ...

TOP> Ktoś kto to ściągnie i włącze, jest upośledzony, lub ma poniżej 13 roku życia, i wieży w Janghacki, tjadehacki i inne tego typu "nobskie" programy ;)

Powtóże po raz kolejny na tym forum, takie rzeczy nie istnieją ! Tak samo jak Trade Hacki, Yang hacki, ^^

Cytat mnie rozbroił

Działa tylko z EM2 i daje 99% na ulepszenie. (raz mi spalił parte na +8), a smocza na +7, RIb na +9, Ebo+7, 5katna+9, Zelak+9.

(raz Ci spalil parte na +8 ? ) i w dodatku smocza na +7, riba na +9, ebo +7, 5katna +9, zelka +9 ? Albo oznacza to że to wszystko Ci spalil, albo po prostu nie potrafisz jeszcze składać zdań ! :) (Pewnie masz nie więcej niż 12 lat)

Opublikowano

Japa koniu za te 12 lat - to bys wyrobił ale - zbieram

Dzieciaczku to nie jest forum do klotni ;) i ciekawe kto by wyrobil.

Spotkac 12 letnie dziecko... ah.. ten internet. to naprawde z kazdego pudziana potrafi zrobic ;)

@Top

czyli jednym slowem - Wir i nie sciagac ...

Opublikowano

Podejrzewam że z em2 dlatego żeby hasła zapamiętane w pliku login przesyłać ^^NIE POBIERAĆ

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...