Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rangi Minusowe

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A myślisz że mi zalezy na 5?

Ja ocene profilu mam chyba 3 ;x

Poza tym linki w domenie mpcforum są legalne ;)

Zbieranie plusów też jest zgodne z regulaminem i równie dziecinne co zbieranie odwiedzin. Płaczesz, a sam zbierasz.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano
Ehh..;] Ja tak Wcale Nie Myśle...Poprostu Kto Bedzie Wiedział Czy Chce + czy -? Wiec Ma Wyjasnione...a Co Do + to mi Sie nie chce zbijać z prawie -500

Nie ja Zdecydowałem Czy Chce + czy - bo Wolalbym + ale Zdecydowałem przy -100 Dawali mi - zamiast + i tak sie Zebrało Wiec Uważanie Mnie za Dziecko To Jest Juz Jakas Pomyłka Bo Ciekawi Mnie Ile Wy Macie Lat

Pozdro.

No i to jest juz chore..

Poprostu Kto Bedzie Wiedział Czy Chce + czy -?

+ za dobrą prace

- za złą prace

A nie to co kto chce.. I tak powinno byc

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Zróbcie same + i Koniec Dyskusji..Tak było by najlepiej;]

Nie, bo na kilku większych stronach się plują, że same piwa są be. Kiedyś nie było rang, nikogo nie obchodziły odwiedziny. Teraz jakieś gówna się zebrały i wielka wojna.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

@up

100% zgadzam się

Plusy i koniec. Bez dzieci metin-a miusujących wszystkich jak zła praca to nie ma + jak się komuś spodoba do +.

500 POSTÓW :D Fuck yeah xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
hh..;] Ja tak Wcale Nie Myśle...Poprostu Kto Bedzie Wiedział Czy Chce + czy -? Wiec Ma Wyjasnione...a Co Do + to mi Sie nie chce zbijać z prawie -500

Nie ja Zdecydowałem Czy Chce + czy - bo Wolalbym + ale Zdecydowałem przy -100 Dawali mi - zamiast + i tak sie Zebrało Wiec Uważanie Mnie za Dziecko To Jest Juz Jakas Pomyłka Bo Ciekawi Mnie Ile Wy Macie Lat

1. Skąd ktoś ma wiedzieć co ma Ci dać? Już Ci mówię, ten system wymyślony został po to, żeby pomocnego usera nagradzać plusami, a takiego który pisze bezsensowne posty minusami. Więc nie wiem z czym masz problem.

2. Ktoś może mieć mniej lat od Ciebie i będzie się zachowywał mniej dziecinnie. A wiek głównie sprawdza się w profilu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Usuńmy liczbę postów, reputację, rangi, oceny profilu. Ciekawe ile osób zostanie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

1. Skąd ktoś ma wiedzieć co ma Ci dać? Już Ci mówię, ten system wymyślony został po to, żeby pomocnego usera nagradzać plusami, a takiego który pisze bezsensowne posty minusami. Więc nie wiem z czym masz problem.

2. Ktoś może mieć mniej lat od Ciebie i będzie się zachowywał mniej dziecinnie. A wiek głównie sprawdza się w profilu.

Co Do Pierwszego Pod Punktu,Mianowicie Są Tutaj Użytkownicy Ktorzy Bez Najmniejszego Opamietania Jadą kazdego -- Bo mają Zły Humor..;] Spoko..Na Poczatku chciałem Zbierać + to Sie Znalazly "Dzieci" Nikogo Nie Obrażając Którzy Sobie Do Woli Minusowałi tak ja juz Wyżej Wymieniłem Dlaczego Wiec myśle ze nie tylko ja ale I też Inny Użytkownicy Forum Byli by za Usunięciem -Bo W tym temacie Własnie z Takiego Powodu Rodzą Sie Pretensje a Temat Nie Powstał do Zali..Tylko Do Konkretnej odpowiedzi.

Pozdro

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Co Do Pierwszego Pod Punktu,Mianowicie Są Tutaj Użytkownicy Ktorzy Bez Najmniejszego Opamietania Jadą kazdego -- Bo mają Zły Humor..;] Spoko..Na Poczatku chciałem Zbierać + to Sie Znalazly "Dzieci" Nikogo Nie Obrażając Którzy Sobie Do Woli Minusowałi tak ja juz Wyżej Wymieniłem Dlaczego Wiec myśle ze nie tylko ja ale I też Inny Użytkownicy Forum Byli by za Usunięciem -Bo W tym temacie Własnie z Takiego Powodu Rodzą Sie Pretensje a Temat Nie Powstał do Zali..Tylko Do Konkretnej odpowiedzi.

Pozdro

Ale Ty Jesteś Dorosły Pisząc "Dzieci". I Na Cholerę Każde Słowo Zaczynasz Wielką Literą?

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

1286297615-U64239.png

Masz tutaj wszystkie dostępne na forum. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...