Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabijanie Playspan Nie Działa ?

dawid8493

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... mam taki mały problem...wchodzę i loguje się na playspan...wchodzę w "Earn Ultimate Points" i w zakładce "survery" mam komunikat "We're sorry. Peanut Labs is currently experiencing technical difficulties. Please try us again in a few minutes. If you are integrating the iframe to your site, please confirm that you have computed the ID correctly."

Mam tak już od 4 dni. Nie wiem czy może jest to wina, że używałem AOL 9.5 (na polskim IP też to mam)...mam jeszcze teorie, że celowo to zostało zablokowane, żeby nie nabijać g1 na retaile...bo na gamecoins.com dziwnym przypadkiem usunęli w tym samym czasie możliwość wymiany punktów na credity :| Za odp z góry dzięki ;)

Opublikowano

Hmm popatrz sobie przetłumaczyłem Bardzo nam przykro. Peanut Labs jest obecnie problemy techniczne. Prosimy spróbować ponownie nas w ciągu kilku minut. Jeśli integracji iframe do strony, proszę potwierdzić, że masz komputerowej ID poprawnie. "

To nie wiem ;d a ty zmieniasz ip ?

. .

Opublikowano

Wlasnie zmieniam IP zarowno na routerze jak i w AOL 9.5

W sumie olac to...wie moze ktos czy jak zaloze konto z ref linka i kupie 400g1 za punkty to czy dostane to 1000 ultimate points na pierwszym koncie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...