Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AD\dminhack

tiger666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam pytanko, czy znacie mzoe tego hacka? Bo gram se na flagi i na zolto mi gosciu pisze moj nick i ze mam bana xD a na roomie nikogo nie bylo to skad wiedzial jaki mam nick?

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano
Siema

mam pytanko, czy znacie mzoe tego hacka? Bo gram se na flagi i na zolto mi gosciu pisze moj nick i ze mam bana xD a na roomie nikogo nie bylo to skad wiedzial jaki mam nick?

Oczywiscie, jest taki hack. Pozwala on na pisanie kolorem zoltym, oraz przegladaniu roomow ( ty tego nie widzisz).

Niestety jest on platny, jak bys chcial go zdobyc, to skontaktuj sie ze mna.

Opublikowano

Dodalem Tego Hacka Jest On W Steponne V1.7 Public Hack Na Update 18.12.09 !! Zanim Wybierasz Rooma Klikasz Prawym I Spectate !! Pozdrawiam !!

Opublikowano

to chwila... bo N1ghtmare mowi ze jest to platne a m4r3ck1 ze w jego hacku..to co w koncu?

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

W tamtym hacku, jest tylko mozliwosc przegladania roomow. A pisanie na zolto do innych graczy- to jest platne.

Kiedys dodatkowo byly opcje konsoli czy np kicki czy bany ale to juz przeszlosc =P

Opublikowano
W tamtym hacku, jest tylko mozliwosc przegladania roomow. A pisanie na zolto do innych graczy- to jest platne.

Kiedys dodatkowo byly opcje konsoli czy np kicki czy bany ale to juz przeszlosc =P

tak tylko chodzi mi o nastraszenie kumpla...bo jak bede straszyl banem a sam dostane bana za posiadanie tego hacka na kompie? to nieciekawie.. ;p

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

SAME HACKERY PEDALY DZIECI NEO dasz wirusa i instrukcje do pisu zeby mialo wiecej pojemnosci i nabieraja sie na to okolo 700osOB pobralo to :D

• Dodaj nową pozycję...