Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Furtki

kortax

powiedz co sądzisz smialo  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. co o tym s?dzisz!

• chinczyk klamal
      44
    • zolty mowil prawde
      54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys sie wlamal chinol do rankingu i zostal usuniety po 1 dniu ^^

Ostatnio polski po 14minutach ... Do tematu : Nie da się przez clienta łączyć z niczym oprócz grą, a pro po z "Ducha" nie ma dmg .. ani ze skilli Typu czarowane aura itd .. -.-

Dajcie - a ja wam 5 i + !

Opublikowano

a ja sądzę że kortax ma rację, wy nie pamiętacie wielu przypadków które się działy w metini - naprzykład ktoś kiedyś włamał się do polskiej bazy danych na PLu, i dał sobie GM'a

I przez 2 dni CHINOLE reklamowali jakąś chińską stronę ! Cały team wypierał się tego, ależ screany tego zostały, to było bodajże na FENIKS'ie [...]

Chińczycy / Japończycy są to bardzo mądrzy ludzie ! Nie zapominajcie, że to są "Roboty" które całe życie tyrają, głupi przykład: Alfabet, my mamy marne +40 liter, a oni mają ponad 2,8 tys CHIŃSKICH ZNAKÓW ! Potrafią robić wielkie rzeczy, grać w metina też potrafia zajebiśc*ie ... Pamiętam jeszcze stare czasy serwera YmYt2 (Najlepszy serwer) Lub Sfyt2 (2-gi najlepszy)

Na YMyt2 był smok w Oazie, respił się on co 30 minut, potrafil wpasc chinczyk jeden, zabic 30 polaków z PRO epickim eq, i ukrasc caly drop - wszyscy sie zachwycali - Jak on to zrobil, ^^ To są "mózgi" które myślą całkiem inaczej niż inni przeciętni ludzie !

Trzeba się naprawde zastanowić, szkoda że screana tej rozmowy nie zrobiłes - wtedy więcej osób by CI uwierzyło

@PS (Dla żartów ! ) Przeczytajcie moją sygne xP Murzyni też potrafią kraść xddd

ee YmYt2 to nie byl najlepszy priv server , najlepszy priv server to byl SDlongju jesli ktos go pamieta to tam najwiecej osob gralo i to tam najlepsza atmosfera byla nigdy nie zapomne tego servera....

Opublikowano

ee YmYt2 to nie byl najlepszy priv server , najlepszy priv server to byl SDlongju jesli ktos go pamieta to tam najwiecej osob gralo i to tam najlepsza atmosfera byla nigdy nie zapomne tego servera....

SDL byl zajebisty szkoda że już nie robią takich serwerów ;<

Opublikowano

Czemu ci co stworzyli metka mieli by go rozwalać?"Metin2" Stworzyli w 2004 roku koreańczycy tylko sprzedali grę GF.Też na tym zarobili i podpisali jakąś umowę.Jeśli oni mieli by zniszczyć metka ponieśli by tego konsekfęcje. Nie wiem czy można włamać się przez clienta bo nie jestem informatykiem ani innym takim człowiekiem, ale moim zdaniem to nie jest możliwe najwyżej poprzez pliki serwerowe i inne takie.

Opublikowano

Co do sprawy z marmurkami to prosperinie sie nudziło w teamie to urządziła zabawe z marmurkami ale to sie nie spodobało reszcie to ją usuneli

s2c77Oa.png

Opublikowano

W chinach są ardzo rozbudowane grupy hakerskie to fakt ( są u nich linki na hacki obo jak gadałem z chinolką na QQ to mi dała link do ich SH ;) )

Po 1. Metina zrobili najpierw Koreańczycy i to był Metin ,a Metin2 zrobili już niemcy jak dobrze pamiętam ;) ( więc nic chinolom do bazy danych itp )

Po 2. Jak wszyscy zauważyli nie da sie rozwalic global metinów bo to duża kasa idzie ;)

Pozdro

nie wiesz to nie gadaj

koreancy maja swoja wersje a metina zrobili chinole i nie mial nazwy metin(1). po 2 to ymir sprzedal niemcom pliki do gry i oni trzepia na tym chajs(na czyms co zrobili chinole) wiec maja duzoooo do bazy -,-

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Powiem tyle Szybcy i wściekli Tokio Drift?? myślę że tak oni są tak daleko przed nami jak murzyni za nami u nich ludzi jest od Zaje... tam dzieci wiedzą więcej o cheatach niż większośc ludzi z MPC my dopiero postawiliśmy ''DEDYKA'' oni już z DMG chackiem jeździli my zrobiliśmy 1 hit kilera oni wchodzą do baz danych globali kalkulatorem nikt nie dogoni chinoli jeszcze w ich dziedzinie (Metin2) nie łudźcie się jeśli któryś z nich będzie taki odważny żeby wrzucic to do sieci to GF ma po zarobku i będą musieli sprzątac ''kible'' bo stracą dorobek życia :D no bo weźmy takie 4 Story-Metin2 zarabia więcej w 1 miesiąc co 4 story w pół roku także reasumując jeśli metin2 ma by chackowany BY Żółtków to GF musi napisac swoją grę albo się powieszą

Hmn... murzyni są przed nami w rankingu FIFa tak jak sealandia czy zjednoczone bezludne wyspy...

I niektórzy mająrację chinole zaczęli się włamywać do bazy danych GF gdy metin2 EU zyskiwał na popularności ( gdy grało w niego około 4 mln osóB) teraz mamy nieco ponad 8mln aktywnych kont więc chinole póbóją zniechęcić do gry,zdaje mi się że to tylko dla tego że co.kr nie przynosi Ymirowi tyle korzyści co Globale Eu dla GF4D

To dość skomplikowana sprawa a nie chce mi sięrozpisywać ale powiem jedno

metek został stworzony i kiedyś padnie, tak samo jak internet stworzyli go hackerzy i hackerzy go zniszczą...

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

hhehe dobre chłopie masz talent do bajek xDDD Chociaz nie bede nic negowal, bo taka prawda :P Metin2 to bardzo łatwa gra do hackniecia tylko kto sie tego podejmie zeby pozniej go gliny zgarnely :D I przez clienta nie da sie wlamac do bazy ... mozna pozmieniac wszystko co sie da , ale polaczyc bazy , wylaczyc servera czy cos nie da rady -.-

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano
metek został stworzony i kiedyś padnie, tak samo jak internet stworzyli go hackerzy i hackerzy go zniszczą...

Mylisz się internet został stworzony przez informatyków w wojsku USA - na początku miał służyć do przekazywania rozkazów, potem jednak zaczęto go komercyjnie wykorzystywać :)

Jeżeli pomogłem daj add.png

Opublikowano

hhehe dobre chłopie masz talent do bajek xDDD Chociaz nie bede nic negowal, bo taka prawda :P Metin2 to bardzo łatwa gra do hackniecia tylko kto sie tego podejmie zeby pozniej go gliny zgarnely :D I przez clienta nie da sie wlamac do bazy ... mozna pozmieniac wszystko co sie da , ale polaczyc bazy , wylaczyc servera czy cos nie da rady -.-

Gra trudna do hacknięcia jak KAŻDA INNA ! Tyle że jeżeli w grę w samej europie gra ponad 10 mln osób to trudno żeby chociaż 100 z nich nie próbowało wymyślać hacków

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

@kortax

Jeśli sam nie wiesz,to nie pisz bzdur......

YMIR to firma koreańska (świadczy o tym chociażby domena co.kr [ymirgames.co.kr]która jest zarezerwowana dla korei....),najpierw "zrobiła" metin1,i za kilka lat metin2,następnie sprzedała metin2 GameForge,która wydała i przetłumaczyła grę w wielu krajach.....

@Topic

Jeśli chodzi o angielski chińczyków,to u nich nie ma czegoś takiego jak obowiązkowy j.angielski,u nich mało co który zna j.angielski.....

Więc wątpie żeby to była prawda.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

GF zarabia setki tysiecy na metku tak sam z8games podobnie;)

Mysle ze metin2 bedzie zarabial dopoki nie wejdzie lepsza gra lub lepszy metin stworzony przez jedna z firm:)

sstwc.jpg

Opublikowano

GF zarabia setki tysiecy na metku tak sam z8games podobnie;)

Mysle ze metin2 bedzie zarabial dopoki nie wejdzie lepsza gra lub lepszy metin stworzony przez jedna z firm:)

dokladnie :) , ale mysle ze raczej nowy nie wejdzie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...