Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak korzystać za aim bota ? jak zrobić zeby po wcisneciu 1 klawisza samo walilo w potwora i samo go zaznaczlo albo jak zrobic zeby samo zaznaczalo potwora i walilo z visa ? Ktoś wyjaśni mi te opcje ?

Opublikowano

Masz tutaj wyjaśnienie opcji:

Aimbot:

To narzędzie pozwala Ci łatwiej celować z run w ludzi oraz potwory.

W tym programie są 3 rodzaje AimBotów :

Aimbot -> Players - Celuje w ludzi z run : SD , Explosion, Hmm. Kiedy włączysz opcję AimBot -> Players/Monsters obok nicku gracza lub potwora pojawią się liczby od 1 do 9. Wystarczy wtedy wybrać typ runy :

Delete - Sudden Death (SD)

End - HMM (Heavy Magic Missile)

Page Down - Explosion

Po wybraniu typu runy należy nacisnąć klawisz 1-9 i wtedy automatycznie zostanie wystrzelona runa do tego gracza który miał dany numerek

Jeżeli coś jest źle wyjaśnione proszę mnie poprawić ;P.

Opublikowano
Aimbot:

To narzędzie pozwala Ci łatwiej celować z run w ludzi oraz potwory.

W tym programie są 3 rodzaje AimBotów :

Aimbot -> Players - Celuje w ludzi z run : SD , Explosion, Hmm. Kiedy włączysz opcję AimBot -> Players/Monsters obok nicku gracza lub potwora pojawią się liczby od 1 do 9. Wystarczy wtedy wybrać typ runy :

Delete - Sudden Death (SD)

End - HMM (Heavy Magic Missile)

Page Down - Explosion

Po wybraniu typu runy należy nacisnąć klawisz 1-9 i wtedy automatycznie zostanie wystrzelona runa do tego gracza który miał dany numerek

Explosion jest Page Down i nie chodzi mi zaznaczam Aimbot > Monster wciskam Page Down Cos pisze że Attack Type Explosion podochdze do wyverna naciskam 1 i nic sie nie dzieje............

Opublikowano

Teraz chodzi co prawda ale spodziewałem się lepszych rezultatów z tego aimbota ale i tak wielkie dzięki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...