Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Bm Bulid Exp I Wojny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce se zrobic sure bm bardziej pod exp i wojny niz 1vs1 i niewiem jaki bulid wubrac i jak staty dawac

myśle nad ochronka-ogniste-mroczne narazie skupie sie na tych 3 mkach co o tym sadzicie ???

przedstawcie wasze propozycje !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Exp, pvp, wojny:

1. Ochronka. 2. Duszek. 3. Mroczna Sfera 4. Mroczne Uderzenie 5. Ogniste 6. Duchowe

Najpierw INT do 60, pozniej WIT do 90, znowu INT do 90 pozniej siłe.

Gram tak i mam 66 BM. W pvp nikt nie rozwala do 80lvl. Sfera G2, Duch M9, Ochronka M10.

W expie ochronka daje 43 defa + 43 abs wiec biore 6 grupek w v2. Lepiej niz body, dobry jak mental.

Opublikowano

BM'a na expa? Tez se wymyśliłeś xD Ale mogę przedstawić moja propozycje :P A mianowicie tak:

Statystyki co lev. powinno wyglądać następująco:

2 pkt. Inteligencja

1 pkt. Witalność

Te dwa punkty które dawałeś w Inteligencje po osiągnięciu max. pkt. dodajesz je w Zręczność i jedziesz dalej jednym pkt. w Witalność, a wiec to będzie wyglądało tak:

2 pkt. Zręczność

1 pkt. Witalność

Co do skilli, jeśli chcesz budować BM'a pod pvp powinno to wyglądać następująco:

Ochronka · Duszek · Ogniste Uderzenie · Mroczna Strefa · Mroczne Uderzenie · Duchowy Cios

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

@UP

BM jest geniuszem na expa. Jest lepszy od mentala jeśli sie umie nim grać. Przy moich skillach i eq k0x w expie. A eq wcale nie jest takie pr0 (eq pod PvP, full absów). Tylko mam 15k HP i te 600 defa + 43 absów od ochronki na kazde moby. Jak sam widzisz jest genialny. Dlatego od niedawna wszedzie gram tylko BM.

Opublikowano
BM jest geniuszem na expa. Jest lepszy od mentala jeśli sie umie nim grać. Przy moich skillach i eq k0x w expie. A eq wcale nie jest takie pr0 (eq pod PvP, full absów). Tylko mam 15k HP i te 600 defa + 43 absów od ochronki na kazde moby. Jak sam widzisz jest genialny. Dlatego od niedawna wszedzie gram tylko BM.

Lepszy do expa jest WP, ale jeśli umiesz dobrze zaopiekować się BM'em, tez będziesz dobry ;)

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...