Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Bezpiecznie I Tanio Kupić Yangi?

babajaga15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem yang na allegro i mam z tym parę pytań. Co zrobić aby sprzedający nie oszukał mnie i co zrobić aby nie dostać bana? Jeśli chodzi o sprzedawce to można kupić od "zaufanego", ale za 2x więcej niż od nowego. Załóżmy, że sprzedawca nas nie oszukał co zrobić aby nie dostać bana? Wyrzucać yang i zbierać 2 postacią albo kupić iteam'y i zrobić to samo? Proszę o rady. Jeśli był podobny temat, albo założyłem go w złym miejscu to przepraszam. I jeszcze jedno gdzie najlepiej wymienić yang między serwerami (np. miedzy s1, a s2). Pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Załóż nowe konto 1lvl i ustaw z nim sklep .Potem przełożysz na główne . Sprzedawca na allegro nie oszukuje :)

Opublikowano

Nie baw sie w takie głupoty bo i tak nie dostaniesz bana , szansa na bana jest 1 % . Po prostu wez sobie kase na twoją głowna postac i sobie nia graj .

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Od zaufanego nie koniecznie jest drożej. Kiedyś kupiłem, wystawiłem czerw potkę za 300kk, kupił ją pozniej ja zrobiłem podobnie. Otworzyłem 2 konta, i sprzedałem inne itemki dwoma kontami po 150kk, które później wyrzuciłem i podniosłem postacią na którym były wcześniej. Bana jak nie było tak nie ma i nie powinno być. U zaufanych masz praktycznie zerową szansę na bana.

Opublikowano

A więc, kupowałem nie raz yang na allegro i jeszcze żaden sprzedawca mnie nie oszukał. :P Myślę ze nie masz co się bać o sprzedawce. Musisz pomyśleć jak nie dostać tutaj bana ;). Myślę ze najkorzystniejszy sposób jest taki :

- Zakładasz nowe konto na Metin2.PL.

- Wchodzimy do gry, zakładamy nowa postać i oczywiście, kupujemy yang od naszego sprzedawcy.

- Następnie kiedy już kupiliśmy nasze yang, wchodzimy na nasza druga postać i zakładamy w dowolnym miejscu shop'a, dajemy jakieś gówna np. miecz na 1 lev., małe red potki...

- Kiedy już założyliśmy shop'a nasza główna postacią, wchodzimy jednocześnie na konto z naszym yang, i kupujemy w naszym shop'ie miecz, małe red portki, itp. i tak do końca aż cały yang znajdzie się na naszej głównej postaci.

Nie baw sie w takie głupoty bo i tak nie dostaniesz bana , szansa na bana jest 1 % . Po prostu wez sobie kase na twoją głowna postac i sobie nia graj .

W żadnym przypadku nie słuchaj się tego pana tutaj ;) Widać ze się nie zna, i nie zapoznał z potęgą naszych polskich GM'ow :D

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Pamiętaj aby mail z allegro był inny niż ten z gry, to najważniejsze. I nie baw się w żadne przekładanie i te inne bzdety, po prostu graj. Nie ma to żadnego znaczenia. Allegrowicze którzy sprzedaja wielkie ilości na wszystkich serwach kupują je za granicą od firm zajmujących się botami. Jeśli jego postaci nie zbanowano, twojej też nie zbanują. Zajmowałem się sprzedaża yang prawie 8 miesięcy, i nie miałem żadnego problemu, tym bardziej moi klienci. Pamietaj o mailu !

Opublikowano

Tanio hmm?

Najlepiej prosto od chinczyków masz np na feniksie 7zl za 100kk :)

Ale trzeba ich znac jeszcze ^^

Podasz link? Czy taka aukcja jest jak najbardziej bezpieczna (nie wiem czy można podawać linki, ale zaryzykuje)

http://allegro.pl/metin-2-100kk-yang-najtaniej-na-allegro-i1255465583.html

Raz kupiłem yangi na allegro, mniejszą sumę niż teraz chcę, odebrałem yangi niepotrzebnym kontem i potem normalnie przerzuciłem yangi na główna postać i bana nie dostałem.

P.S. 4 UP sory za + dałem odruchowo <_<

3 UP e-maila od allegro nie mam zamiaru ruszać.

Pozdrawiam i dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi! :)

Wolicie + czy -?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Korzystał ktoś z usług "Chińczyków" np. ze strony

http://metin2.cc/

Jeśli tak to prosiłbym omówienie krok po kroku transakcje. Jak ktoś zna niech poda inne strony tego typu (z wiadomego źródła). Pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 6 miesięcy temu...
Nowicjusz
Opublikowano

a mam pytanie, zamówiłem sms'em Yangi z mpcforum.pl. Nie wiem czy to jest prawdziwe, może ktoś się wypowie, może ktoś kupował ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...