Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Komenda Na Gm-Mode

kewinpolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem kumpla wnerwić na hamachi i włączyć gm mode ;] wpisuje komende i nie działa -.= (wpisuje w konsoli F5) bez / i z / bez spacji itp i nic może ktoś podać jak się ją wpisuje ? Dam limit dzienny plusów i 5

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie masz po co zakladac bezsensownych tematow jak wpisac komende na gm mode albo jaka to komenda , bo i tak ci nikt nie powie im mniej wiecej osob ją zna tym lepiej:)

Zbieram -/1

Specjalista
Opublikowano

Nie no jakby auto mial wiecej postow badz byl zaufanym userem to by napewno kto podal a tak mozna tylko pomarzyc...

Ja wczoraj dostalem 30pw o to abym im podal komende i jak ja wpisac ;x

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Po gówno nabijacie se posty.. przecież aż sie pytam co nie? MPC Forum -Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online coś sie nie podoba?To wypier**ać

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Po gówno nabijacie se posty.. przecież aż sie pytam co nie? MPC Forum -Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online coś sie nie podoba?To wypier**ać

Lol mi Cię ;X

Chcesz serwery psuć <_<

To forum o Botach i Cheatach, a nie jak rozwalić serwer ... :mellow:

Nikt Ci nie da tej komendy ... :huh:

Opublikowano

event_**** to jest ta komenda ale ci jej nie dam wystarczy ze juz jeden n3o ja zna i rozpierdala serwerycool.gif

DAJ PLUSIKA CO CI SZKODZI????? =) +

Opublikowano

event_destroy :O wtf ?!

Dobra kyniu, skoro wystarczy to, to daj gotowy plik game, ze zmienioną komendą (wtedy nikt nie zobaczy jak się nazywa a każdy będzie miał zabezpieczenie) tyle z mojej strony.

Opublikowano

Hmm ... A więc tak . Ja znam tą komendę ale nie podaje jej ani nie rozpierdalam privów bo dla mnie to nie ma sensu . Ktoś się namęczył , żeby postawić swój serwer a jakiś jebany n3o wbija na serwa i się cieszy , że go rozjebie . Ale skoro już ktoś wpisuje na privie tą komendę to nie powinien jej ujawniać na serwie tzn. nie powinien mówić , że ją uruchomił tylko się nią pobawić a potem zrobić /shut down ...

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

skoro wiesz, to łaskaw bądź i daj zedytowany plik GAME aby żaden neos nie mógł wpisac tej komendy (a skoro będzie zmieniona nazwa to i tak nikt nie zobaczy jak ona się nazywa...)

Zobaczysz, nie tylko ja bym Ci za to podziękował:)

Opublikowano

Wiem , ale nikomu nie podaje takich rzeczy . Nie wypierajcie się MPC Forum bo to nie służy do podawania komend na rozpierdolenie serwa .

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hmm ... A więc tak . Ja znam tą komendę ale nie podaje jej ani nie rozpierdalam privów bo dla mnie to nie ma sensu . Ktoś się namęczył , żeby postawić swój serwer a jakiś jebany n3o wbija na serwa i się cieszy , że go rozjebie . Ale skoro już ktoś wpisuje na privie tą komendę to nie powinien jej ujawniać na serwie tzn. nie powinien mówić , że ją uruchomił tylko się nią pobawić a potem zrobić /shut down ...

A czy ja napisałem że CHCĘNISZCZYĆ servy?NIE to więc o co chodzi-.-

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...