Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rangi Na Mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż zawsze mnie to zastanawiało , a tak dokładniej od wprowadzenia fluo jak zdobyć poniższe rangi ;) :

• MPC Coders Team

• MPC Sponsor [To najbardziej mnie ciekawi]

• MPC Media Team

Za odpowiedź daję +'ika :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Witam !

Otóż zawsze mnie to zastanawiało , a tak dokładniej od wprowadzenia fluo jak zdobyć poniższe rangi ;) :

MPC Coders Team

MPC Sponsor [To najbardziej mnie ciekawi]

MPC Media Team

Za odpowiedź daję +'ika :P

MPC Coders Team - Właściwie, to sam dokładnie nie wiem, lecz są to chyba osoby, które co nie co znają się w pisaniu programów w rożnych językach.

MPC Sponsor - Osoby, które wspomogły pieniężnie forum, kiedy trzeba było zebrać na nowy serwer.

MPC Media Team - Osoby, które rzekomo piszą piszą/edytują recenzje z gier i nagrywają do nich gameplaye.

Opublikowano

Dziękuje slawek ;)

Oczywiście dostajesz nagrodę :P

Temat można zamknąć i wypieprzyć :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

MPC Sponsor - Osoby, które wspomogły pieniężnie forum, kiedy trzeba było zebrać na nowy serwer.

MPC Media Team - Osoby, które rzekomo piszą piszą/edytują recenzje z gier i nagrywają do nich gameplaye.

nic nie wiesz to po kiego się wypowiadasz ...

nie zgodzę się co do żebrania na serwer ... to była tylko prośba i to dobrowolna, Kokosz jeden jedyny raz poprosił nas o pomoc, więc japa ...

uwierz mi że Media Team jest prowadzony solidnie, GamePlaye oraz recenzje są oddawane w terminie, gdyby nie było nic robione bądź robione "rzekomo" to nikt nie miał by tej nagrody.

i to nie są rangi tylko nagrody ...

Opublikowano

MPC Coders Team - Osoby które programują i znają się dosyć na językach programowych. Jak wyżej, wybiera ich kokosz

Opublikowano

MPC media team to też podcast :)

Jak zdobyć ?

MT - musisz przejść casting Rodiego albo mój potem zatwierdzenie przez szefa Młodego i welcome.

CT - tak jak pisali koledzy musisz kozaczyć w sferze programowania i zgłosić sie z tym do Kokosza

S - chyba ciągle możesz wysłać kilka zł do Kokosza i zostaniesz wynagrodzony zielonym znaczkiem.

f.png

Opublikowano

nic nie wiesz to po kiego się wypowiadasz ... nie zgodzę się co do żebrania na serwer ... to była tylko prośba i to dobrowolna, Kokosz jeden jedyny raz poprosił nas o pomoc, więc japa ... uwierz mi że Media Team jest prowadzony solidnie, GamePlaye oraz recenzje są oddawane w terminie, gdyby nie było nic robione bądź robione "rzekomo" to nikt nie miał by tej nagrody.i to nie są rangi tylko nagrody ...

Źle go chyba zrozumiałeś :P Tu nie chodziło o ŻEBRANIE tylko ZEBRANIE ,a to juz jest róznica ;) Nie potrzebnie na niego tak wyjechaleś .