Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blader

Heniek1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla bladera są wszystkie skile potrzebne te od rzucania ja się boci(drzewka: Blade Force Series i Sword Dance Series) do expienia (dzieki czemu szybciej expisz), a comba, podcinki głównie na pvp, chociaz mozna rzucic z 2 comba jakby sie giant spawna do skilow jak bocisz.

Opublikowano
ja bym robił Cold90+Bich90+Fire80+Light...40

nie zgadzam się z tym 90Cold i na co Ci to ? pewnie dla snow shielda ale jakbyś go zarzucił to byś ani skilla nie puścił bo by ci many brakło blader FULL STR(ŻYCIE) SS jest dla nukerów dlatego lighta rozwijają bo mają dużo INT(MANY) mają mało życia za to duzo many a na odwrot jest z strem

Opublikowano

Rozwijaj Cold 90+Bicheon 90+ Fire 90+ Light 30. Nie mowcie ze ten build to sux. Tanker wyjebiaszczy. Gralem na ksro i kazdy szanujacy sie blader mial taki build...

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Mialem 3 bladerow 72+ Wg. mnie najlepszy jest light 90, fire 90, biechon 90, cold 30 (mana shield tylko 1 lvl), jesli zalezy ci na szybkim expie to wyfarm sporo SP na ongach, zrob bowmana, wyexp tym bowmanem 90 lvl (zrobisz to o wiele szybciej niz bladerem) i zrob reskila na bladera na 90 lvlu.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
nie zgadzam się z tym 90Cold i na co Ci to ? pewnie dla snow shielda ale jakbyś go zarzucił to byś ani skilla nie puścił bo by ci many brakło blader FULL STR(ŻYCIE) SS jest dla nukerów dlatego lighta rozwijają bo mają dużo INT(MANY) mają mało życia za to dużo many a na odwrót jest z strem

hmm po co cold na 90lv? jako imbue.... ja swoją hybrydką 8:1 INT+cold imbue bez problemu rozwalę bladera str+fire imbue na moim lv...czemu cold? bo dzięku coldowi jest większa szansa że zamrozisz przeciwnika i będziesz mógł więcej razy zrobić dobitkę.... no i nie będzie cie w stanie zaatakować;D.... pewnie uznacie że to są bzdury.. ale grałem takim bulidem i uważam że jest najlepszy jako blader str.. ;D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

• Dodaj nową pozycję...