Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siema Mam Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak się loguje wpisuje poprawne hasło i ID i wyskakuje mi że nieprawidłowe Dlaczego może ktoś pomóc szukałem po stronach ale nie mogłem tego znaleźć

Opublikowano

Jest dużo możliwości, lecz prawdopodobnie ktoś ci się włamał na konto, zmienił hasło, i raczej też cię okradł <_<

No nic, odzyskaj hasło.

eveye.gif

Nick: Krisekq

Królestwo: Shinsoo

Klasa: Wojownik

Profesja: Body

Lv. : 0

Opublikowano

nie nikt mi się nie włamał na innych servach normalnie chodzi u kolegi też ale u mnie na tym jednym serwie nie chce się zalogować

Opublikowano

Ahahhaha! Dobre.. ammo widzę ze mamy ten sam problem ^^ Wpisuje ID · Hasło i wyskakuje "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasła" :D Prawda? Ja już pisałem na Forum z tym tematem ^^ Nikt nic nie wie :P Do tego mogę powiedzieć panu KaEr i Es ze nikt nam się nie włamał ^^ Bo jakoś na stronce Metin2.PL jak wpisuje ID · Hasło loguje mi się ^^ Ukradli ^^ Niezłe xD Proszę bardzo, tutaj taka mała lekturka ^^

To jest ukryta treść, proszę

Zapraszam do czytania :D

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

jak się loguje wpisuje poprawne hasło i ID i wyskakuje mi że nieprawidłowe Dlaczego może ktoś pomóc szukałem po stronach ale nie mogłem tego znaleźć

Miałem identyczny problem .

W grze wyskakiwało iż hasło lub login nie prawidłowe a na stronie logowałem normalnie.

Mi po prostu pomógł reset kompa .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...