Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja od Administratora PrivSro

Vrzasq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Widzę, że za przeproszeniem gówno was obchodzi to, że ktoś kradnie pliki z innych stron i wrzuca je na waszym forum bez podania nawet linku docelowego. Jeśli was to nie obchodzi, to super... lecz dzięki takim działaniom, a raczej ich brakiem pokazujecie, że MPCforum schodzi na psy.

Dziękuję za przeczytanie tematu, pewnie i tak będzie zaraz usunięty, a jeśli administracja ma na tyle odwagi, to niech się wypowie na ten temat, a nie podkula ogon i wrzuca go do kosza.

Ur Vrzasq~

Apropo, będąc moderatorem na waszym forum rok temu (nick hax00r). Nie wiedziałem, że tak olewacie poważne sprawy.

Opublikowano

to że autorzy nie dają źródła skąd biorą programy to już nie moja wina... ja nie gram na prywatnych serwerach więc nie wiem kto skąd coś kopjóje

Sig.png

Opublikowano

@UP Rosire popraw jak możesz;D

kpjuje

no to może ja się wypowiem.... wg. mnie to też jest takie sobie... rzeczywiście inni kopiują Tuty i wklejają je tutaj dopisując "Made by XXX, Zastrzegam sobie prawo do kopiowania" można by było wprowadzić do regulaminu globalnego np. coś takiego

"od dnia 18.12'08r. na MPCforum obowiązuje podawanie linków docelowych do danego pliku, nie swojego TuT-a"

xD może by zrobić nabór na nowego Moderatora działu Silkroad? aa.. i chciał bym zaznaczyć że nie mówię że rosire nie daje sobie rady;D Pozdro dla ciebie rosire;D

Vrasq a ty jesteś administratorem Privsro.pl???

mam nadzieję że nie dostane za to bana, warna...

Pozdro;D Your Z@jdi^^

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

@3up

Ale chyba jest moderator, który zajmuje się tym działem czyż nie?

Musi ktoś taki tutaj byc...

@up

Nie powinieneś dostac warna bądź bana za wypowiedzenie swojej opinii na ten temat.

@down

Proszę o to te 2 tematy skopiowane od nas z forum:

http://privsro.pl/forum/viewtopic.php?t=18...ighlight=polski <- Polski Sibibot by max

http://privsro.pl/forum/viewtopic.php?t=18...highlight=no-dc <- NoDC i MC

Opublikowano

podaj mi linka na pm do tego tematu to wtedy rozwiążę sprawę... proste

@UP

a może jakieś odnośniki do tematów z mpc ??

@EDIT

tematy zostały usunięty, a użytkownik został odpowiednio ukarany

Sig.png

Opublikowano
Witam. Widzę, że za przeproszeniem gówno was obchodzi to, że ktoś kradnie pliki z innych stron i wrzuca je na waszym forum bez podania nawet linku docelowego. Jeśli was to nie obchodzi, to super... lecz dzięki takim działaniom, a raczej ich brakiem pokazujecie, że MPCforum schodzi na psy.

Dziękuję za przeczytanie tematu, pewnie i tak będzie zaraz usunięty, a jeśli administracja ma na tyle odwagi, to niech się wypowie na ten temat, a nie podkula ogon i wrzuca go do kosza.

Ur Vrzasq~

Apropo, będąc moderatorem na waszym forum rok temu (nick hax00r). Nie wiedziałem, że tak olewacie poważne sprawy.

Jesli ludzie nie umieszczaja podpisu typu "tut pobrany z: ******" to skad mozemy wiedziec ze jest on skopiowany ? to raz

po drugie nie ma zakazu kopiowania..... zreszta skad mozesz wiedziec ze temat jest od was a nie z innego jeszcze forum gdzie zostal skopiowany ?

przejrzalem jeszcze raz regulamin lokalny i globalny i nic nie znalazlem...

takiego typu prosby kierujesz bezposrednio do admina gdyz to on ustala regulamin.. poki co twoja prosbe mam tam gdzie jest ciemno !

koniec tematu

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...