Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andrzej Em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

andrzej czy to prawda ze em ma byc do 10 pazdziernika za free co potem bedzie?

prosze moda o nie zamykanie tematu

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

potem ma byc platne ;>

heh skandal zeby placic za bota <haha> bez obrazu ;)

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

no tak wiem ze platne ale ile to kosztowac bedzie i wgl placic za bopta za ktorego moga Ci jeszcze konto zablokowac ja expie na em mam sure wp 74lvl i w v2 nia jade na bocie... chodzi mi o to czy andrzej cos z tym zrobi zeby nie trzebalo placic i mozna bylo grac |:D co innego tam 2zł na mies to jeszcze by mozna bylo kupic ale znajac zycie to bedzie kosztowac ok 20zł jak nie wiecej za miesiac

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Płacić za bota (hacki) to noobostwo porpostu juz do tego doszło żeby [płacic za coś nielegalnego do gry....

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

z jedne jstrony to dobrze . przeciez oni wsadzili w to duzo czasu zeby zrobic takiego bota ... tez bym chial za to kase ;] Cyz jak bys zrobil jakiegoas bota co by mial 10k pobran na 1min to nei chcial bys na tym zarobic ludzie sa od tego uzależnieni ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

płatnośc bedzie pewnie w euro na dodatek wiec dla polakow trudniej osiagalne .. z jednej strony bedzie mniej noobkow co expia na em i kradna dropa

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

resresh

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Nie koniecznie musi być w euro.Skoro jest polska strona EM2 to powinien być jakiś przelicznik.Jeśli to będzie 10-15 zeta na miesiąc to jeszcze da się wytrzymać ale jak więcej to ja wolę już sam sobie poexpić.

qsHVsoT.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...