Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Pomoc Dam Ai-Aw

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam problem z warrockiem otuż taki

-Jak wlączam runde są niewyraznie BIAŁE napisy - http://i51.tinypic.com/116pf8x.jpg

-Tabela wyników cała białą nie do przeczytania - http://i54.tinypic.com/2r7u0k6.jpg

-I jak chce zobaczyć ile expa dostałem jest takie coś - http://i56.tinypic.com/2motpph.jpg

Za pomoc dam Promo na AI-AW 14 dni

. .

Opublikowano

Moim zdaniem to jakis blad wr albo w ustawieniach cos po ustawiales i jest cos nie tak... Ale bardziej mi to mi sie wydaje ze to jakis blad wr/ aplikacji i proponuje reinstal war rocka ;p

Opublikowano

Reinstalowałem 4 razy i formatowałem kompa ale nic się nie zmienia ...

Jakoś mam 2 komputer który bardzo rzadko używam ponieważ jest mojego taty jakoś warrock normalnie chodzi więc pomóżcie promo czeka ja nie kłamie

. .

Opublikowano

zmień windowsa na 7 i nie bedzie problemów

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

1.Spróbuj cofnąć z 2/3 patche.

2.Nie działa? Odinstaluj warrocka usuń pozostały po nim folder i zainstaluj w innej lokalizacji.

3.Znowu coś nie tak?! Pobierz instalkę najlepiej z g1, przed instalacją wyłącz anty wirusa i zainstaluj w zupełnie innym miejscu niż wcześniej.

4.Nie działa...? Wina kompa.

.

Opublikowano

Reinstalowałem 4 razy i formatowałem kompa ale nic się nie zmienia ...

Jakoś mam 2 komputer który bardzo rzadko używam ponieważ jest mojego taty jakoś warrock normalnie chodzi więc pomóżcie promo czeka ja nie kłamie

Mam windowsa przeinstalować ?? chyba cię coś boli to juz nie bede tak robil jesli mam np widnowsa przeinstalowac

co to za problem z windowsa xp na 7??

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

to na pewno coś w opcjach bo mam to prawie to samo bo zjebałem wr wiec zrobiłem reinstal i mam rozmazane napisy w chuja wiec ja nie pomogę tylko tak trochę przyłączam się do pytania

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

według mnie to wina któregoś z patchow moj kolega ma to od kiedy wyszed ten eavent z bronmi to byla adrenalina, scorpy, claymore, dragonnov i jak gral na tej mapie z 10 % kiedys to mu sie zrobilo i nie widzi gdzie ktos planci i wogole tak jak @topic

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

Mam ten sam problem i wciąż bezskutecznie próbuję go rozwiązać.

Reinstalka nie pomaga, nie jest to też wina systemu bo WR na XP powinien ładnie działać.

Nie jest to nic w opcjach bo znowu nie są aż, tak rozbudowane by nie dało się zrozumieć co i jak.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

hmm z tego co tu piszecie wynika to że trzeba zreinstalowac system o.OxD

System nie ma tu nic do rzeczy i to nie jest jego wina :)

Ale to faktycznie pomogło by bo wtedy nie było by żadnych pozostałości po starych instalkach, a podejrzewam że, właśnie o to chodzi i coś się wpieprza w grę.

No ale nic. Sprawdzę jeszcze jedną rzecz bo chyba mam pomysł.

Wyślij ktoś mi cały folder texture i plik ustawień konfiguracyjnych z Warrock/System.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej. Przeinstaluj później i powinno być ok.

Napewno to nie to sprawia problemy : ) Sprawdzałem : P

Sądzę że, są uszkodzone pliki w folderze texture bo to one odpowiadają za to lub coś się pochrzaniło w ustawieniach konfiguracyjnych pliku Warrock (Warrock/System).

@ A zresztą działała mi gra wcześniej na obecnym zestawie sterów bez problemów.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...