Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Info Dla All !

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od dłuzszego czasu obserwujemy jak ciagle ktos daje reklamy polskich dedykow.OK myslice "i co z tego?"a no to ze te dedyki robia sie juz nudne...db do rzeczy...Prawda jest taka ze wszystkie dedyki sa harde po to by zmusic nas do kupowania w IS.Jakies nastoletnie neo zrobi sobie dedyka zeby po prostu zarabiac nie dla przyjemnosci nie dlatego zeby sobie pograc jako GM i nie dlatego zeby innym sprawic przyjemnosc ale dlatego zeby zarabiac kosztem innym.Po prostu panuje taka zasada..."Nie chcesz chodzic w stalce i bojowym"? "Kup epickie eq w IS" "Cos sie nie podoba?" "wypierdalaj"...Kazdy narod umie zrobic dobrego dedyka ...Niemcy,Francuzi,Rumuni,Turcy,Anglicy,Amerykanie,Chinole podsumówujac ogolnie caly swiat jest lepszy od nas jezeli chodzi o prywatne serwery metin 2...Kazdy ale to kazdy polski dedyk jest taki sam^^ 1k z psa ,bony od gmow itd...a co najgorsze eq w IS jakies bogate neo kupi hwanga kd itd w IS w jeden dzien a ktos bedzie sie meczyl kilka tygodni zeby to miec? hmmm?Mogłbym pisac i pisac ale po co? jak to do Was "pro elo elo" koksy nie trafia?Zanim ktos zrobi kolejny hardy dedyk metinPL niech sie zastanowi....Nie lepiej zeby bylo tak:itemki na 30lvl+9 u handlarza kd+5 za 16kk drop z psa okolo 50k-100k ulepszacze tylko do broni 85+2-3 GM-ow brak "pro bonow^^"itd a jezeli chodzi o IS to powinno w nim nie byc:KD hwangow itd...Jezeli nie masz funduszy na utrzymanie dedyka po prostu go nie rob <3 to tyle ^^

Opublikowano

Przyjacielu chyba masz cos nie tak w glowie...

Na itemki +9 sie pracuje nawet na prywatnych serwerach, jesli chcesz miec tak jak opisales to idz na jakiegos chinskiego dedyka

i tam graj zobaczysz pograsz z 3 dni i ci sie znudzi takie granie :)

ItemShop na prawie kazdym prywatnym serwerze jest i bedzie nie mam nic przeciwko temu jakos trzeba utrzymac serwer...

Duzo osob ktore stawia dedyki nie skonczylo jeszcze technikum i nie pracuja jeszcze to ci za przeproszeniem kase z chuja wytrzepia

Opublikowano

Jebie Cie coś człowieku?

Każdy robi to co chce, jak taki kozak jesteś to zrób dedyka bez IS, ciekawe czy postoi chociaż 2 miesiące:)

Nie każdy chce wydawać na prąd setki złotych bo jakiś geniusz powiedział, że IS jest dla nastolatków którzy chcą zarabiać...

IS jest chyba po to, aby utrzymać takiego dedyka dłuugo prawda?

Pomyśl zanim coś napiszesz, sam jesteś i wyglądasz jak dziecko N30, i wiedz, że nie tylko ja Ci tu wygarniam, bo zaraz będą setki komentarzy:)

A jeśli zrobiłeś to dla + bądź - (widać, że prowokacja) to się ostro przejedziesz, bo to forum nie jest dla takich imbecyli jak ty.

Opublikowano

Jebie Cie coś człowieku?

Każdy robi to co chce, jak taki kozak jesteś to zrób dedyka bez IS, ciekawe czy postoi chociaż 2 miesiące:)

Nie każdy chce wydawać na prąd setki złotych bo jakiś geniusz powiedział, że IS jest dla nastolatków którzy chcą zarabiać...

IS jest chyba po to, aby utrzymać takiego dedyka dłuugo prawda?

Pomyśl zanim coś napiszesz, sam jesteś i wyglądasz jak dziecko N30, i wiedz, że nie tylko ja Ci tu wygarniam, bo zaraz będą setki komentarzy:)

A jeśli zrobiłeś to dla + bądź - (widać, że prowokacja) to się ostro przejedziesz, bo to forum nie jest dla takich imbecyli jak ty.

po 1 nie jestem kozakiem po 2 nie bede robil dedyka poniewaz jest szkola itd ja tylko napisalem swoje zdanie po chuja odrazu wyzwasz od neo kozakow itd?a i chyba nie doczytaliscie mowie jak nie macie funduszy na utrzymanie dedyka NIE ROBCIE GO -_-

Opublikowano

No to skoro nie masz funduszy to go nie rób, a Ci co mają niech robią i utrzymują go dalej z ISu.

A jak masz takie zdanie wyrażać to lepiej zamknij morde i siedź cicho bo Ci jeszcze ktoś na ulicy najebie:)

Opublikowano

Db ... ja to napisalem z nadzieja ze do kogos to trafi ale widze ze niestety jedynie moze 2 osoby wypowiadaly sie kulturalnie reszta uzywala tekstow z yt itd...db IS musi byc OK ale niech w nim nie bedzie jebanych hwangow itd...

Opublikowano

Db ... ja to napisalem z nadzieja ze do kogos to trafi ale widze ze niestety jedynie moze 2 osoby wypowiadaly sie kulturalnie reszta uzywala tekstow z yt itd...db IS musi byc OK ale niech w nim nie bedzie jebanych hwangow itd...

Gadasz o kulturze a sam klniesz zastanów się chłopie a co do tego is'u to wolny kraj każdy robi co chce...

sygnature.png

Opublikowano

na kazdym serwerze sa sprzedawane stalki +9, metale i perly oraz wkladaja kd +5 do broni lub zbroji bo na tym maja by zaplacic np za serwer 2 miesiace do przodu i jakies drobne im zostaja na chipsy ledwie starcza

Opublikowano

No to skoro nie masz funduszy to go nie rób, a Ci co mają niech robią i utrzymują go dalej z ISu.

A jak masz takie zdanie wyrażać to lepiej zamknij morde i siedź cicho bo Ci jeszcze ktoś na ulicy najebie:)

eh wiecie co to kultura osobista? ja pierdole "zamknij morde i siedz cicho" ...mowisz tak bo bronisz GMow? i pro elo elo koksow na hardach?:X

Opublikowano

Gadasz o kulturze a sam klniesz zastanów się chłopie a co do tego is'u to wolny kraj każdy robi co chce...

no tak klne jak kazdy...ale jescze chyba nikogo nie obrazilem ani nie urazilem jego zdania jezeli ktos odczytal to inaczej to najmocniej przepraszam...

a i dodam ze nie napisalem tego dla +czy - wiec nic nie dawajcie ani+ ani - -.-

Opublikowano

czlowieku ty ciagle mowisz o pro elo elo koksach zajmij sie soba, przeszkadaja ci oni? zaden problem pograc tydzien po 2/3h dziennie i miec to samo co oni...

tak pozatym jak te pro elo elo koksy praktycznie nic o grze nie wiedza poprostu chca sie bawic :P mi to nie przeskadza wiecej ziomkow do pvp i pewnosc ze nie wylacza ci serwera dzien po gdy np dropniesz 1 truciaka na serwie

Opublikowano

TO KURWA DZIECKO DAC MI 500ZL TO CI POSTAWIE DEDYKA A NIE SPAMUJESZ SWOIMI POJEBANYMI POSTAMI ...

yy ADHD? "dac mi" omg wez sie zastanow co piszesz^^ a co do pro elo elo kokosw to sa tak sapatrzone na GM-a i na serw ze wszsytkow maja w dupie^^ po co dajecie -? jak sie nie podoba to owszem piszcie to ale kulturalnie -.- a jak sie podoba to tez pisz ale nie dawaj + ^^

Opublikowano

czlowieku ty ciagle mowisz o pro elo elo koksach zajmij sie soba, przeszkadaja ci oni? zaden problem pograc tydzien po 2/3h dziennie i miec to samo co oni...

tak pozatym jak te pro elo elo koksy praktycznie nic o grze nie wiedza poprostu chca sie bawic :P mi to nie przeskadza wiecej ziomkow do pvp i pewnosc ze nie wylacza ci serwera dzien po gdy np dropniesz 1 truciaka na serwie

Jestes chyba jedyna osoba z ktora da sie normalnie gadac ;p

Opublikowano

Ja tam polskie dedyki omijam szerokim łukiem bo nie ma na nich nic ciekawego i obecnie oczekuje na chiński serwer byle nie taki typu csyt2

s2c77Oa.png

Opublikowano

SPAM Topic ;x

Jeden fajny serwerek nie dawno wyszedł ;X

Z dropem w atlantydzie, niestety ... Jak chciałem wbić zrobiła się afera z komendą /set_event_flag ;X

Wniosek: Najlepiej znaleźć dobry Niemiecki serwer ... Albo zostać na globalu ;]

Opublikowano

A ja tam go popieram owszem prawdą jest że trzeba jakoś serwer utrzymać :) Ale żeby KD +5/ itemy na 75 / rzeczy typu ziolo z malp BYLY W IS? to jest wg mnie rozjechany pomysł. rzeczywiscie jak ktos nie ma pieniedzy niech go nie robi. A jak juz chcesz zrobic IS to niech beda w nim jakies bronie 90+ niedostepne dla nikogo oprócz kupujących. Teraz podam przykład. żeby kupic hwang w IS na BelenuS trzeba zapłacić 50zł, a opłacenie miesięcznie serwera wynosi ok 25. a wy pierdolicie o tym że ledwo na chipsy mają? TO JEST CZERPANIE KORZYŚCI MAJĄTKOWYCH. Na przykładzie McMetinPRO. też miał IS a nie postał dłużej jak 3 miechy,

Opublikowano

A ja tam go popieram owszem prawdą jest że trzeba jakoś serwer utrzymać :) Ale żeby KD +5/ itemy na 75 / rzeczy typu ziolo z malp BYLY W IS? to jest wg mnie rozjechany pomysł. rzeczywiscie jak ktos nie ma pieniedzy niech go nie robi. A jak juz chcesz zrobic IS to niech beda w nim jakies bronie 90+ niedostepne dla nikogo oprócz kupujących. Teraz podam przykład. żeby kupic hwang w IS na BelenuS trzeba zapłacić 50zł, a opłacenie miesięcznie serwera wynosi ok 25. a wy pierdolicie o tym że ledwo na chipsy mają? TO JEST CZERPANIE KORZYŚCI MAJĄTKOWYCH. Na przykładzie McMetinPRO. też miał IS a nie postał dłużej jak 3 miechy,

No wrescie ktos mnie zrozumial brawo ;],jeden z niewielu ktory zna prawde ;]

Opublikowano

nie czytalem all postow ale powiem wam ze Polskie dedyki nie sa nudne tylko nie kazdy umie na nich grac! I wcale nie trzeba kuypywac rzczy w is zeby miec dobre eq wystarczy troche posiedziec!

Co z tego ze zrobia ci serwer na ktorym w 2dni wbijesz max lvl i pro eq do tego sa serwery no-hamachi i hamachi a dedyki sa dla tylch ktorzy chca cos osiagnac i nie wydawac kilka set zotych zeby na metin2PL zrobic sobie bony!

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Opublikowano

a opłacenie miesięcznie serwera wynosi ok 25

Człowieku opłacenie serwera to cena z rzędu ok. 200zł...

Jeszcze jak wykupisz powiedzmy na 3 miechy to jeszcze dowalą tobie 250zł opłaty instalacyjnej.

Czyli:

3 x 200 = 600

600 + 250 = 850zł

(ja tutaj nie szpanuje matmą -.-)

Czyli praktycznie 850zł na start trzeba mieć.

Hmm i skąd dalej zdobyć siana na 4 miesiąc? Oczywiście że tylko itemshop tobie pomoże (chyba że masz bogatych starych, w totka trafiłeś lub zarobisz na plantacji truskawek)

Ale już dawanie hwangów w itemshopie... to przegięcie pały o 480* ja bym dał ulepszacze albo jakieś bonusowe itemy które przydają się w misjach.

Tyle ode mnie :)

Opublikowano

Dla mnie najlepszy IS miała Triadica!

Można było to co w IS osiągnąc samemu tyle że trwało to dłużej. Nawet raz 100 monet dali za darmo jak serwer padł.

Serwer trzeba utrzymać. Prawda. Nawet dziani starsi nie będą wiecznie fundować. Ale Panowie, Panie nie oszukujmy się.

Itemy w IS to przegięcie. To tyle.

43242342423.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...