Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Mmorpg

CeRbeRuS96

Najlepsze MMO   

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka gra mmorpg jest najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MMO uzależniają - nawet nie zaczynaj (dobrze radzę i wiem cos o tym) xD

Silkroad rlz

Opublikowano

Gorąco Polecam Gierke Gunz :D

Grafika może nie jest najlepsze ale to klasyk :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Silkroad Online!

Nie jest trudna (wystarczy dostęp do internetu i kilka minut dziennie na sprawdzenie, czy clientess ci się nie wyłączył :))

Z polskim globalem bedzie klopot.... chyba bedziesz musial se poradzic z angilskim jezykiem :/ no ale za to wiekszosc botow ma polskie menu ;0

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Metin jest fajna gra;D

Masz do wyboru 4postaci

Kazda postac ma 2typy

Kazdy typ ma 5skili:)

Metin jest gra fajna

Latwo sie expi:D

Szybki exp:)

Bardzo dobrze rozwiniete skile;)

Grafika najlepsza na swiecie

Hehehe ale cukruje;P

sstwc.jpg

Opublikowano
Metin jest fajna gra;D

Masz do wyboru 4postaci

Kazda postac ma 2typy

Metin jest gra fajna

Hehehe ale cukruje;P

Człowieku w jakim Ty świecie żyjesz ?

Grałeś w jakąkolwiek inną grę niż metin ? Bo coś mi się wydaje że nie skoro mówisz że to fajna gra ...

Opublikowano

500 taki sam durny temat.

Nawet nie napisałeś jakie gry lubisz, co cię najbardziej przyciąga, a co odpycha.

Każda gra jest dobra na swój sposób i do tego każdy ma inny gust.

Ale skoro już mam coś napisać to napisze.

Runes of magic - troszkę więcej niż 6gb razem z patchami, ale naprawdę warto w to pograć, jeśli oczywiście lubisz klimaty WOW'a, bo to w sumie to samo praktycznie tylko że darmowy.

Silkorad - Również fajna gra, ale teraz to raczej jest era botów.

Również dodam od siebie Battle of the immortals, ogólnie gra została przekształcona pod pay 4 power, ale tylko i wyłącznie jeśli chodzi o pvp. W innym przypadku bardzo miło się gra, fajny system mountów, petów. Gra naprawdę przyciąga na czas dłuższy, ale jeśli chcesz wbić duży poziom bez poświęcania czasu to sobie odpuść, bo dużo trzeba robić Eventów.

Pooglądaj sobie Gameplaye gier, które zostały wypisane przez użytkowników i wybierz jedną z najlepszych, która ci w oko wpadła.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Dziękuje wszystkim użytkownikom za odp.

Szukam dalej.

Chodzi mi o grę dopracowaną, ale nie zadużo rozwiniętą.

Taka normal

np. 5 postaci i 3 rodzaje magii . Coś ok. do tego, a nie 12 postaci i wobór mocy np. 6

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Jak szukasz mmo po polsku to zostań przy metinie, i daj sobie spokój. Do innych gier nie obejdzie się znajomości angielskiego, główkowania przy zadaniach i poznawaniu nowych rzeczy.

Jak nie zależy Ci na grafice, zagraj w runescape'a, gra sporo może nauczyć, i tutaj nie problem zarobić, wystarczy poświęcić trochę czasu którejś z umiejętności.

Opublikowano

Ja tam polecam Runes Of Magic ma coś ok.5-6gb są polskie servy, sam od podstaw robisz pamperka i najlepsze jest to że możesz mieć 2 profesje np na początku bierzesz wojownika a od 10lvl możesz jeszcze wziąść maga lub coś

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Wiesz jak znudził Ci się metin po co dajesz Metin2 do ankiety ;d ale polecam " Cabal " lub jak wolisz " Mu "

Opublikowano

polacam League of Legends. Młoda gra, która przeżywa dynamiczny rozwój. Prezentuje nowy typ gier MOBA, kto grał w Dotę to wie oco będzie w niech chodzić :).

Początki są trudne bo można się często spotkać z wyzwiskami w Naszym kierunku... jak to się nie umie grać etc... ale gra sporo polaków więc powinni pomóc w podstawach gry.

Opublikowano

Dla mnie tylko i wyłącznie Metin2. Jak większość z was tu twierdzi, że Metin to 'gówno' itp.. Ee.. No przyznam rację z tym, że są inne lepsze gry, ale jak już się ktoś w to mocno wciągnął to trochę ciężko przestać.;P Jedyne jaki minus Metina? To Metin2 PL ;] Totalne dnoo.. I tyle. Preferuje tylko prywatne, najlepiej chińskie serwery. ^^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Metin jest fajna gra;D

Masz do wyboru 4postaci

Kazda postac ma 2typy

Metin jest gra fajna

Hehehe ale cukruje;P

Łatwy exp? o.O

lol ja jeden lvl (33-34) wbijałem 3 dni (grając 3godz. dziennie)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...