Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest Już Chapter3 !

Twój GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak niby ma być Cheapter 3 to pewnie będzie 14-15 czy jakoś tak są patche, pewnie z godzinę będzie się ściągało..

a możliwe że nie będzie.. Nie ma się co cieszyć przed czasem, zobaczymy z biegiem czasu co się stanie.

Opublikowano

po co wprowadzaja zombie mode ?!

warrock jak na razie na realistyce sie opierał a teraz bedziemy zabijac zombie które spadają z sufitu

i jeszcze jakieś hero mode

po co to wszystko ?

nie lepiej dodać tylko jakąś mape nową i broń ?

jakąś promocje i to by wiecej dalo niż te zombie i hero mode

Opublikowano

Ja pierd.... co wam odierdala z ta 3 czescie wr jak sie niepodoba to idzcie grac w koreana a to hero mode to gowno wyobrazcie sobie takiego hax na niesmiertelnoscie bedzie latal i wszystkich zabijal

Opublikowano

Przeczytajcie najpierw post w linku który dał założyciel tematu. Tam pisze że przeprowadzają zmiany na forach różnych swoich gier, w związku z czym mogą się pojawić utrudnienia podczas gry za co przepraszają...

I o co wam chodzi z tym chapterem 3 ?? Na Koreańskim WR jest hero, zombie mode a żadnego chaptera 3 nie ma to czemu tu miał by być ?

A wejść do gry nie można zapewne dla tego że serwer zcrashował i tyle...

Opublikowano

ja tam nic nie rozumiem tam pisze ze

Począwszy od tego tygodnia i do października, GamersFirst ulegnie poważnej zmiany infrastruktury, które mają wpływ na wszystkie tytuły. Podczas gdy będziemy pracować do dostarczania aktualizacji w określonych forum gry, może być niezapowiedziane przerwy w eksploatacji.

Przepraszamy za wszelkie związane z tym niedogodności i czekamy, aby zapewnić Państwu większy komfort gry.

Mógłby mi ktos wytłumaczyc o co chodzi bo nie kumam.

Opublikowano

nie Zombi Mod tylko ZOMBIE MODE. czy tak trudno to zapamiętać??

A co do chaptera 3. Co wy w nim widzicie? I tak najwięcej zyskają ci co wydaja kasę na g1 i premium. O graczach F2P mało pomyślą.

76561197995014005.png

Opublikowano

łapcie noby

'

Dla wszystkich graczy którzy myślę że po raz enty wprowadzają Chapter 3 do War Rock`a, niestety muszę rozwiać wasze oczekiwania, ponieważ są to tylko przerwy techniczne wiążące się ze zmianami w infrastrukturze kolekcji G1:

Począwszy od tego tygodnia i przez Październik, Gamers First ulegnie poważnej zmianie infrastruktury, która będzie mieć wpływ na wszystkie gry z naszej kolekcji... Podczas gdy będziemy pracować nad aktualizowaniem określonych gier, mogą wystąpić niezapowiedziane przerwy techniczne w danej grze.

Przepraszamy za wszelkie związane z tym niedogodności, lecz robimy to aby zapewnić Państwu większy komfort gry.

Źródło.

Dyskusje na ten temat prowadzimy tutaj.'

Opublikowano

chapter 3 pfff może będzie tylko to wprowadzone do chapter 2 ? noby może wcale nie być chaptera 3 :P

DAJ MINUS !!!!! TO NIE KOSZTUJE A MNIE MOBILIZUJE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...