Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesja Do Gry W Metine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ninja Archer fajny jest :D

I ninja dagger fajny

tymi graj

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

ninja dagger jest kox po 65 lvlu, sura wp to wlasciwie najlepsza klasa w metinie - swietny w exie caly czas ale zalowy w pvp ale po ok 75 lvlu w expie i pvp kosi kazdego.osobiscie gram bodym bo jest wmiare dobry w pvp i expie (mam pro elo eq wiec leje nawet bmów z 2/4 lvle lepszych odemnie (mam 35 lvl nim dopiero) na temat szamana sie nie wypowiem bo niegralem ta klasa

Opublikowano

Ninja Dagger jesli wolisz byC silny ;) Jesli wolisz szybki exp to polecam Archera ;) To samo dotyczy buffera ;) Zawsze najlepiej zrobic bojowca archerem i dolaczyc do jakiegos pt na BO, tak samo jak buffek ;) przyjma cie odrazu, a ty tylko stoisz nie tracisz kasy ani potkow i tylko bufasz ;) Mental i WP dobre postacie do expa indiwidualnego ;) Mentalem w pt jeszcze ujdzie ale WP cienias, tak samo jak i w pvp ;) BM i Boddy raczej do pvp ;)

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Polecam Ci grę ninja dagger exp albo na dmg hacku albo na poli ( na wyższym lvl ) exp pro w pvp pro eq tanie ku w miarę też. POLECAM ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...