Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bron Na 14 Lvl

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam 16lvl już prawie 17(więc jeśli coś się odblokuje na np 18/19 lvl to pisać wbije lvl czymś innym) ale chwilowo nie gram bo pobieram pes 11 ;)

Gram obecnie takimi rzeczami:

Głowna: SCAR-H + granatnik (mogę mieć już celownik laserowy)

Zapasowa: PP2000

Granat specjalny: Ten co oślepia i ogłusza cel

Granat zwykły: Smetex (przykleja sie do ścian itd)

Perk 1: Kieszonkowiec PRO

Perk 2 Bezkompromisowy (2 serie i bedzie PRO)

Perk 3 Pewne celowanie ( 3 kile i Bedze PRO)

Co mi polecicie coś zamienić chodzi mi głownie o broń bo perków to odblokowanych nie mam zawile....

@edit sorry za błąd w temacie z LVL

Opublikowano

Padlinożerca aż tyle daje przecież co ja od trupa weznę inna broń co najwyżej czy coś jeszcze ciekawego a nie wiem ?

Padlinożerca podstawa daje po 20-30 naboi więcej z każdej podniesionej paczki + granaty.

A jeśli masz padlinożerce na PRO to masz przy scarze 120 naboi przy ump około 200 + 20-30 dodatkowych naboi za każdą paczkę.

Kocham hello kittyl!!!

2008.gif

Opublikowano

Wbiłem na PRO perka "Bezkompromisowy" na podstawowym miałem że 1 ofiare mnie potrzebuje a co daje PRO cytuje "Wersja PRO:Serie zgonow wymagaja o jedna ofiare mniej."

Na radar domyślnie potrzebowałem 3 kille na wersji zwykłej 2 kille a na wersji PRO 1 kill czy jak bo nie rozumiem ?

Opublikowano

Wbiłem na PRO perka "Bezkompromisowy" na podstawowym miałem że 1 ofiare mnie potrzebuje a co daje PRO cytuje "Wersja PRO:Serie zgonow wymagaja o jedna ofiare mniej."

Na radar domyślnie potrzebowałem 3 kille na wersji zwykłej 2 kille a na wersji PRO 1 kill czy jak bo nie rozumiem ?

Chodzi o deathstreaki, ze np finalowy bastion odpala sie wczesniej.

Opublikowano

serie ZGONÓW debilu

Daj minusa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...