Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dt

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Witam.

Dziś opisze cała wyprawę od parteru do ripera.

Wieża demonów = Daemons Tower = DT

1. Gdy osiągniemy 40lv idziemy do Świątyni Hwang. (Chyba każdy wie gdzie to jest)

%C5%9Awi%C4%85tynia.jpg

2. Idziemy w sam środek tej mapy. Znajduje się tam strażnik wieży, który wpuszcza nas. (Przypominam wymagany 40lv)

3. Gdy już jesteś w środku wieży, na końcu znajduje się matin twardości(50lv) Jak go zniszczysz teleportuje Cię automatycznie na 2pientro.

4. Teraz czas na next piętro na nim mamy wyczyścić całego spota.

5. 3 to samo co na 2, lecz dochodzi nam boss 75lv. Z niego nie leci szkata, lecz Księga Umiejętności.

6. 4 piętro. Więc tu się zaczynają schody. Pierw niszczymy metina diabła. (55lv)

7. Niech go niszczy jedna osoba, gdy metka zniszczylismy, dajemy czat i są pokazane kordy. Przedostatnie namiary są prawidłowe i wskazują nam właściwego metka upadku (60lv)

8. 5 pięterko. Niestety już trudne. Musimy brać całe spoty i niszczyć, żeby wyleciał Kamień otwarcia. Mamy 20min na znaleznienie i oddanie 5 kamieni.

9. 6 Piętro już. Niszczymy spota i zostawiamy samego króla. Jest przesąd, że gdy zniszczymy pierw bossa kowal będzie palił. Po zabiciu elit. króla wyleci szkatułka i pojawi się kowal. Może to być Jubiler, Brońmistrz i Płatnerz.

10. Żeby wejść wyżej klikamy na kowala i klikamy naszą rozmowę z nim i teleportuje nas.

11. Mamy 5 metinów smierci od 65lv. Niszczymy je oczywiście. Po zniszczeniu pojawi się jeden metin morderstwa 70lv. Gdy go zniszczymy wylatuje z niego Nieznana Stara Skrzynia.

Nieznana_Stara_Skrzynia.jpg

12. Metin będzie się pojawiał cały czas gdy ze szkrzyni nie wyleci dobra mapa "Zin Sa-Gui"

13. Klikamy na mapkę. Jesteśmy już wyżej teraz niszczysz spota i szukasz właściwego kluczyka. Przeciągasz go na pomnik.

14. Ostatnie piętro. Wielki finał niszczysz spota i zostaje Ci sam ripper. Po jego zniszczeniu po chwili nas lognie pod wieże.

No to koniec, teraz informacje który nie zostały napisane wcześniej

Drop:

- Riper: Szkatułka Umarłego Rozpruwacza, Yang, Notatka Przywódcy, Kamień Duchowy, Kamień Liderów

Szkata ripera:

Można otrzymać:

* Zbroje 61 lvl: Zbroja Boga Smoków, Duchowa Zbroja Płytowa, Ubranie Fukcyjne, Szata Baronów

* Zbroje 66 lvl: Zbroja Z Czarnej Stali, Zbroja Płytowa Czarnej Magii, Ubranie Czarnego Wiatru, Czarna Szata

* Broń 65 lvl: Dzwon Burzowego Ptaka, Smoczy Nóż, Miecz Szponu Ducha, Partyzana, Bojowy Miecz, Olbrzymi Łuk Żółtego Smoka

* Broń 70 lvl: Łuk Niebieskiego Smoka, Demoniczne Ostrze, Ekstazyjny Wachlarz, Złodziej Dusz, Nóż Siamese, Miecz Żądła

* Broń 75 lvl: Miecz Żalu, Zatruty Miecz, Stalowy Łuk Kruka, Lwi Miecz, Skrzydła Demona Chakram, Bambusowy Dzwon

- Elit król demonów: Szkatułka Króla Demonów, Kamień Duchowy

Szkata elit:

Drop: Amestytowa Bransoleta, Amestytowy Naszyjnik, Amestytowe Kolczyki

* Zbroje na 61 lvl: Zbroja Boga Smoków, Ubranie Funkcyjne, Szata Baronów, Duchowa Zbroja Płytowa

* Bronie na 65 lvl: Dzwon Burzowego Ptaka, Nieb. Ptasi Wachlarz, Miecz Szponu Ducha, Partyzana, Bojowy Miecz, Smoczy Nóż

* Inne: Pigułka Krwi, Zwój Błogosławieństwa, 20x Peleryna Męstwa, Rękawica Złodzieja, Pierścień Doświadczenia, Płaszcz Uciekiniera, Opaska Zapomnienia, Łza Bogini

- Jak ustawic elit. króla, żeby był kowal jakiego chcemy

http://img251.imageshack.us/f/86486090.png/ 

Lekko Niebieska Kropka - Król

Lekko Zielona Kropka - My

- Miejsce 1 - Brońmistrz

- Miejsce 2 - Jubiler

- Miejsce 3 - Brońmistrz

- Miejsce 4 - Jubiler

- Miejsce 5 - Jubiler

- Miejsce 6 - Brońmistrz

- Miejsce 7 - Brońmistrz

- Miejsce 8 - Płatnerz

- Miejsce 9 - Brońmistrz

- Miejsce 10 - Płatnerz

- Miejsce 11 - Brońmistrz

- Miejsce 12 - Jubiler

- Miejsce 13 - Płatnerz

- Miejsce 14 - Brońmistrz

- Miejsce 15 - Płatnerz

- Miejsce 16 - Płatnerz

- Płatnerz ulepsza: Zbroja , Tarcza , Hełm

- Brońmistrz ulepsza: Miecze , Łuki i tym podobne

- Jubiler: Kolczyki, Naszyjniki, Brązolety oraz butki.

Jeżeli było to bardzo przepraszam, ale nie pisz, że było a nie dasz linka do tematu.

Nie bądz taki jak Justin Biber i daj + ale jeżeli go kochasz daj -. Chyba nikt nie lubi tego lesera i dacie mi + za moją prace, bardzo was proszę.

Proszę o +

Filmik:

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

fajnie + bo niektórzy nie więdzą jak tam dojść ^^

uzupełnij że z szkaty ripa lecą bronie na 75 stalki zbrojki na 61 idt ;]

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

nono łądnie; )

Przynajmniej nie copy wklej ; )

Łap +

Napisz też tak ogólnie co oznacza skrót DT.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Troche "błenduw" jest popraw "pientra" . A tu masz kilka wyników opcji szukaj <_<

http://www.mpcforum.pl/topic/111735-tut-dt-run-kowal/

http://www.mpcforum.pl/topic/210329-tutdt/

http://www.mpcforum.pl/topic/186457-tut-w-dt-do-kowala-na-6-pietrze/

Jest tego wiecej :)

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

No fajny poradnik :P

Tylko mam pytanie.

Mógł bym prosić o link do mapki Gdzie jest to miejsce nr 1 .

No tam gdzie króla trzeba zabić na np. Zbrojmistrz

Bo zawsze mam pecha i trafia mi się Jubiler :/

Ok mam nie zauważyłem linka :P

9368_gold.png

Opublikowano

Widziałem już gdzieś ten poradnik, ale łap + za starania :)

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Szkoda, że już teraz nie da wybrać kowala;/

Kurde troszkę namieszali w tym dt

ale ładny zarobek

Dodam teraz ze jak zniszczy sie calego metka 60 to fałszywe tez giną wiec gdy osoba bije 60 < prawdziwego> metka to mozna pozostałe troche po uderzać :D

Chodzi mi o Mt2 PL:)

98554733357016751894.png

Opublikowano

No ładnie opisane. Zawsze miałem problemy z dojściem. Leci + ;)

"Jeżeli uważasz że życie jest złe i trzeba je zmienić, to zastanów sie czy nie warto czasem zmienić siebie."

Opublikowano

Super tut, wszystko ładnie, przejrzyście i estetycznie :D + lecii ^^

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

Opublikowano

No wszystko okej ; )

Tylko dodaj kilka kolorkow ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...