Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komenda Na Dozorce, A Ban -Dowody ?

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A mianowicie mam pytanie i czy ktos ma na to dowody,ze ktos dostal bana za uzywanie komendy na dozorce na metin2 pl wczesniej jak i po aktualizacji dodania tego czegos nowego do eq.

I jeszcze takie sprostowanie,bo ktos tu pisal widzialem na forum ,gdyz nie dziala komenda na dozorce po aktualizacji odrazu juz to podwazam,ze dziala jak nalezy.

Tylko pytanie i dowody czy ktos ma niech podaje,bo samo pisanie jak mi sie ubilo to kazdy napisac co chce to moze,dlatego chce dowody.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jest dowód gdzieś w ss był jakiś gościu co dostał bana na 8 dni potem na stałe ;/

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Haha na 8 dni...

To jest BUG-USING, a za to jest ban na stale, nawet za 1 razem ;)

Dlatego,zeby byc pewnym i wiarygodnym niech ktos przedstawi dowod w ss.

Bo dla mnie za taki bug using i taka mala kara nie chce mi sie wierzyc.

Nie ktorzy powiadaja ze juz ta komenda nie dziala po aktualizacji chciałbym uswiadomic,ze bez zadnych modow i obejsc ta komenda dziala jak nalezy tylko pozostaje jednosc dowod,ze daja akurat za to bana.

Opublikowano

Co żeś się uparł tego dowodu :) Sam przetestuj i wtedy na 100% będziesz wiedział czy jest ban czy nie :)

No wlasnie w tym sęk ,ze dalej tego uzywam i nie dostalem bana poki co odpukac .I nie wiem czy dalej mam tego uzywac.Daltego lepiej sie chyba upewnic czyz nie :huh:

Opublikowano

I po co taki spam? Mysle ze juz padlo dosc duzo odpowiedzi ;)

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Zespół Metin2 zastrzega sobie prawo, do zastosowania czasowej lub permanentnej kary dowolnego typu bez podania przyczyny, nawet w przypadku nie złamania żadnej z zasad wspomnianych w tym regulaminie.

Czyli prawdę mówiąc mogą cie zbanować za nic i chuja im zrobisz

Mają to w logach ale nawet jakbyś poprosił o dowód bana np. ss loga w którym widocznie widać /safebox_password to ci tego dowodu nie dadzą tłumacząc sie że team nie ujawnia dowodów

s2c77Oa.png

Opublikowano
Czyli prawdę mówiąc mogą cie zbanować za nic i chuja im zrobisz

Opanuj sie z tymi wulgami!

Mają to w logach ale nawet jakbyś poprosił o dowód bana np. ss loga w którym widocznie widać /safebox_password to ci tego dowodu nie dadzą tłumacząc sie że team nie ujawnia dowodów

Nie musza ci ujawniac dowodow ;) Jesli masz bana to za cos napewno, bo bana gratis od tak sie nie dostaje a oni nigdy ci nie przedstawia dowodow ;) Nie masz nawet prawa prosic o dowody wiedzac ze uzywales hackow ;)

newsera.png

Opublikowano

ja to uzywam zawsze na v2 jak expie moim 70 + lvl i jakos nie dostalem do tej pory za to bana ... gmy sa za leniwy zeby takie rzeczy sprawdzac tak mi sie wydaje

Opublikowano

@3xUP:

na tym forum można kurwić, lecz nie można wulgaryzmów nadużywać...

Nadużywać np.

Siema, kur*a, ch*j mam problem bo ku*wa c*uj ja pie*dole mama mnie bije kablem od ku*wa pier*olonego pilota.

Jeden chuj to wg. mnie nadużycie nie jest, więc opanować się nie musi, ale nie ja tu jestem modem/adminem, Ty też nie więc go nie pouczaj, polecam przeczytać regulamin.

@top:

Ok, gm'owie mówili już duuużo razy o tym, że będą za to bany, ale ja nauczyłem pół s8 Shinsoo tej komendy i nikt bana nie dostał :mellow:

Ale w logach się zapisuje, moim zdaniem jakby banowali tych, co używali tej komendy, musieliby zbanować pół metka, a co za tym idzie mniej kasy :(

EDIT:

Oh, nie!

Dostałem minusa, i co ja teraz biedny pocznę ? :huh:

52287137559562145640.png

Opublikowano
Ja od 2 lat jadę na sh, używam fishbota. Tej komendy używałem na każdej postaci odkąd się pojawiła na forum i jeszcze nie dostałem bana nawet na 1 dzien(a wbilem juz 75lv).

Niektorzy nie maja takiego szczescia jak inni :D

newsera.png

Opublikowano

W logach to jest faktycznie zapisane . Ale ludzie... Ruszcie głową. Logi są z wszystkiego ! Z napisania czegoś na chacie, uderzenia potwora, zadanego DMG, śmeirci, próby rozpoczęcia w mieście ... Przy samym zalogowaniu jest Nieco więcej niż 200 linijek logów. Pomnóżmy to przez ilość zalogowanych graczy... W dodatku te logi nie są dostępne dla GM. Możecie otwierać bez zmarwień.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...